Sneak Peak: Sjaals, Sjaals en sjaals van meer

Ik zal bloggen over al deze sjaals snel. Wat hebben ze allemaal gemeen? Ze waren allemaal gemaakt met behulp van patronen in Sharon Silverman nieuwe boek, Haak sjaals: Fantastische Fashions, Verschillende technieken.

Wat werkt u op deze week?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen:

  1. Sharon Silverman is such a good designer-her work is so well thoughtout! IK, Aan de andere kant, am working on a crochet thread design for a boho style window valance. I’ve already chucked the first two attempts-hoping the third will be the charm.

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *