Sneak Peak: Sjaals, Scarves and More Scarves

I’ll be blogging about all of these scarves soon. What do they all have in common? They were all made using patterns in Sharon Silverman’s new book, Haak sjaals: Fantastische Fashions, Verschillende technieken.

Sharon Silverman Crochet Scarves Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

What are you working on this week?

pinit fg en rect gray 28 Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!