Sneak Peak: Sjaals, Sjaals en sjaals van meer

Ik zal bloggen over al deze sjaals snel. Wat hebben ze allemaal gemeen? Ze waren allemaal gemaakt met behulp van patronen in Sharon Silverman nieuwe boek, Haak sjaals: Fantastische Fashions, Verschillende technieken.

Sharon Silverman Crochet Scarves Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

Wat werkt u op deze week?

pinit fg en rect gray 28 Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!