Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

door Kathryn op Augustus 5, 2012 · 24 opmerkingen

in Haak gezondheid

Post image for Simple Mindfulness Exercise for Crocheters

Mindfulness is een staat van zijn volledig bewust en ondergedompeld in de acties van het huidige moment. Wanneer u zijn gericht op het heden, je kunt niet boos over dingen die gebeurd in het verleden of zorgen te maken over dingen die gebeuren in de toekomst zullen worden. U kunt alleen worden juiste hier op dit moment ervaren wat er gebeurt recht tegenover u. Mindfulness wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele geestelijke gezondheid voorwaarden met inbegrip van depressie en bipolaire wanorde.

Haak kan worden gebruikt om te oefenen mindfulness. Door actief te focussen op het project in uw handen, u kunt verblijven in harmonie met het huidige moment. Dit kan geeft uw lichaam en geest een broodnodige pauze van elke stressoren in je leven en een geweldig deel van een totale wellness-plan. In mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, Ik heb zes verschillende mindfulness oefeningen gedeeld voor crocheters. Ik dacht dat ik zou een van hen hier delen met u vandaag.

Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Lees door middel van de oefening eerst dan een rustige ruimte in uw huis om te oefenen de uitoefening vinden.

Selecteer een haak haak en het garen die beide gemakkelijk om te werken zijn met. Zitten nog steeds met uw werk in je schoot. Alles wat u gaat doen maakt een langere haaknaald keten. U zal langzaam werken elke lus van de keten, tellen elke lus als u het. Al uw aandacht richten op het maken van een lus tegelijk en niet toe te staan alle andere gedachten te kruipen. Elke keer dat je een gedachte merken, kikker de keten (Wat betekent gewoon uit elkaar nemen) en opnieuw te beginnen.

Dus, bijvoorbeeld, u zult uw ketting beginnen... Een lus, twee lussen... (Ik ben zo boos dat mijn check direct nog niet gekregen nog gestort, Mij zowaar nood naar de bank... oops, Ik denk, beter beginnen.) … Kikker, start opnieuw de keten... Een lus, twee lussen, drie lussen... (Ik hou echt van dit garen maar het lijkt zo'n verspilling te gebruiken het voor de uitoefening van een mindfulness. Damn. Ik denk opnieuw.) Kikker en begin over.

Probeer deze oefening blijven totdat u hebt gericht op de lussen bij de hand en laat alle andere gedachten doorgeven aan de lengte van een tien-lus keten. Wanneer u eerst leren mindfulness, u kunt alleen mogelijk om een ketenlengte van vijf of zes. Dat is oke. Zelf één of andere verslapping snijd. Mindfulness is niet eenvoudig. We hebben druk hersenen.

Ik zou graag horen van uw ervaring als u deze oefening probeert!

pinit fg en rect gray 28 Simple Mindfulness Exercise for Crocheters

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

10 opmerkingen
aclark3012
aclark3012

Hallo: I love your articles--I can relate to you when you say "crochet saved my life" I have been crocheting since I was 8--I am now 59 and retired and love crocheting and knitting--keep up the work--you are a great encouragement--

Elisabeth Andree
Elisabeth Andree

Oh my, I recognize this exercise, because it looks very much like an exercise that I often did. It works really good, so I recommend it to anyone! Great post, Kathryn!

CrochetBlogger
CrochetBlogger Moderator

Ja, it is similar to the one you mentioned to me. I think it's a crocheter's twist on a common counting exercise that I think works really well for meditation and mindfulness!

Laatste blogpost: garen — haak wellust

quaternityknits
quaternityknits

Crochet is indeed a form of meditation for me. Hooks and needles are the only things that help me clear my mind. I think that's why I like to learn complex stitch patterns and new techniques. You can't really worry about whether you paid the electric bill or returned that phone call while you are keeping track of where to put the next ch3 space. To be successful with a new technique you have to be present in each stitch at least in the learning stage. Crochet can train you to be "in the moment" because once your mind wanders to something else, you mess up and have to frog. I guess that's why I am always looking to learn new aspects of the craft.

Trackbacks

  1. [...] meer rustgevende maar nog steeds kunt u open te stellen voor uw creatieve binnenstem. Mensen die willen gebruiken haak voor mindfulness en meditatie kan vinden dat paarse garens een goede keuze zijn te vergemakkelijken [...]

  2. [...] haak om te helpen bij het handhaven van een zelfs Kiel kunt gebruiken. Haak is ook nuttig in het leren van mindfulness, Wat is een essentieel onderdeel van vele bipolaire behandeling [...]

  3. [...] biedt een pauze van de geestelijke gezondheid. U kunt zelfs haak voor mindfulness [...]

  4. [...] meditatieve ruimte, aanbieden van mij een pauze van herkauwen op haar problemen. Het dient als een pad naar mindfulness, die kan zo worden genezing en [...]

  5. [...] een meditatieve ervaring, iets waar ik over een veel in mijn boek, Haak mijn leven gered. Zie een eenvoudige mindfulness oefening voor crocheters. Cole zegt dat elke creatie in haar collectie is een meditatie op [...]

  6. [...] + Mindfulness. Ik hou van het eerste deel van dit artikel depressie uitje op het snijpunt tussen mindfulness en [...]

  7. [...] Deelnemen aan een volledige dertig minuten van mindfulness Haakvideo. Dit betekent dat je uit je geest tune en volledig op uw project mediteren. Aandacht besteden aan alle [...]

  8. [...] Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters [...]

  9. [...] Ze gebruiken om te oefenen nieuwe steken of gewoon maken een Gehaakte sjaal die een repetitieve steek voor meditatieve haak biedt. Er zijn veel, veel grote Gehaakte sjaal patronen die er en meer komen alle van de tijd. [...]

  10. [...] hebben gevonden dat Haakvideo me helpt te ontspannen en rekening te houden. Ik heb onlangs geleerd haak, Ik leer zo veel elke dag. Ik ben begonnen met het maken van een aantal [...]

Vorige post:

Volgende post: