Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Mindfulness is een staat van zijn volledig bewust en ondergedompeld in de acties van het huidige moment. Wanneer u zijn gericht op het heden, je kunt niet boos over dingen die gebeurd in het verleden of zorgen te maken over dingen die gebeuren in de toekomst zullen worden. U kunt alleen worden juiste hier op dit moment ervaren wat er gebeurt recht tegenover u. Mindfulness wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele geestelijke gezondheid voorwaarden met inbegrip van depressie en bipolaire wanorde.

Haak kan worden gebruikt om te oefenen mindfulness. Door actief te focussen op het project in uw handen, u kunt verblijven in harmonie met het huidige moment. Dit kan geeft uw lichaam en geest een broodnodige pauze van elke stressoren in je leven en een geweldig deel van een totale wellness-plan. In mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, Ik heb zes verschillende mindfulness oefeningen gedeeld voor crocheters. Ik dacht dat ik zou een van hen hier delen met u vandaag.

Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Lees door middel van de oefening eerst dan een rustige ruimte in uw huis om te oefenen de uitoefening vinden.

Selecteer een haak haak en het garen die beide gemakkelijk om te werken zijn met. Zitten nog steeds met uw werk in je schoot. Alles wat u gaat doen maakt een langere haaknaald keten. U zal langzaam werken elke lus van de keten, tellen elke lus als u het. Al uw aandacht richten op het maken van een lus tegelijk en niet toe te staan alle andere gedachten te kruipen. Elke keer dat je een gedachte merken, kikker de keten (Wat betekent gewoon uit elkaar nemen) en opnieuw te beginnen.

Dus, bijvoorbeeld, u zult uw ketting beginnen... Een lus, twee lussen... (Ik ben zo boos dat mijn check direct nog niet gekregen nog gestort, Mij zowaar nood naar de bank... oops, Ik denk, beter beginnen.) … Kikker, start opnieuw de keten... Een lus, twee lussen, drie lussen... (Ik hou echt van dit garen maar het lijkt zo'n verspilling te gebruiken het voor de uitoefening van een mindfulness. Damn. Ik denk opnieuw.) Kikker en begin over.

Probeer deze oefening blijven totdat u hebt gericht op de lussen bij de hand en laat alle andere gedachten doorgeven aan de lengte van een tien-lus keten. Wanneer u eerst leren mindfulness, u kunt alleen mogelijk om een ketenlengte van vijf of zes. Dat is oke. Zelf één of andere verslapping snijd. Mindfulness is niet eenvoudig. We hebben druk hersenen.

Ik zou graag horen van uw ervaring als u deze oefening probeert!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

30 Opmerkingen:

 1. Haak is inderdaad een vorm van meditatie voor mij. Haken en naalden zijn de enige dingen die me duidelijk mijn geest helpen. Ik denk dat dat is waarom ik graag leren complexe steek patronen en nieuwe technieken. U kan niet echt zorgen over of u de elektrische factuur betaald of dat telefoontje keerde terug terwijl u zijn het bijhouden van waar te zetten de volgende ch3-ruimte. Om succesvol met een nieuwe techniek te zijn moet u ten minste in elke steek aanwezig zijn in de fase leren. Haak kunt u opleiden om te worden “in het moment” omdat zodra je geest naar iets anders dwaalt, je verknoeien en moeten kikker. Ik denk dat dat is waarom ik ben altijd op zoek om te leren van nieuwe aspecten van het vaartuig.

 2. Ik weet niet als ik kon deze oefening – Ik denk dat het zou drijven me noten. :)

  Als u deelnemen aan blog awards – Ik heb een award voor u op mijn blog ambachten – http://dlyscraftsandstuff.blogspot.com/

 3. Oh mijn, Ik erken deze oefening, omdat het lijkt heel erg op een oefening die ik vaak deed. Het werkt echt goed, dus ik adviseer het aan iedereen! Grote post, Kathryn!

 4. Pingback: Een eenvoudige mindfulness oefening voor crochetets | MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak

 5. Hallo, Ik heb net gepost link naar dit op mijn blog ' MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak’ bij: http://delemares.wordpress.com/2012/08/06/a-simple-mindfulness-exercise-for-crochetets/
  en vermeld ook uw boek. Ik heb gedownload een monster op aansteekt en plan schrijven van een review wanneer ik het heb gelezen. Lezen van de lijst van inhoud, het ziet er fantastisch.
  Bedankt voor deze post; hoop dat je het niet erg mijn delen… Sandra

 6. Pingback: Kiezen het recht kleur garen te verheffen uw stemming — haak wellust

 7. Pingback: Helpt met haak 3 Fasen van bipolaire wanorde: Depressie, Hypomanie, Mania — Haak wellust

 8. Pingback: Haak voor verzorgers — haak wellust

 9. Hoe heb ik gemist dit bericht!? Ik ben zo blij om een link naar het in post van vandaag hebben gezien, Bedankt! Als een verzorger, deze oefening mindfulness's going to be geweldig om te gebruiken wanneer ik over alle de talloze delen van mijn moeder zorg benadrukken. Mijn dochter, ook een crocheter, gebruik haak als een middel van werken uit een opbouw van zenuwachtige energie van angst en ADHD. Ze vindt deze oefening zeer nuttig ook. Bedankt!

 10. Pingback: Zijn eenvoudige of ingewikkelde haak patronen meer genezing? — Haak wellust

 11. Pingback: Harriette Cole 108 Steken luxe haak collectie — Haak wellust

 12. Pingback: Deze Week Link liefde voor Smart, Creatieve berichten | Dagboek van een slimme meid

 13. Pingback: Gratis haak patronen, Gratis breien patronen, Video Tutorials en Giveaways van StitchAndUnwind.com

 14. Pingback: 2012 in haak: Het nieuws van de haak-Haak wellust

 15. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

 16. Gelieve, Laat me vertalen naar het Spaans en het delen in mijn FB pagina (www.Facebook.com/ fabytatejidoscrochet) met een link naar uw pagina :)

 17. Pingback: Mijn “Mindfulness” Haakvideo | ickletrixter van Blog

 18. Hallo: Ik hou van uw artikelen–Ik kan betrekking hebben op u wanneer u zeggen “haak mijn leven gered” Ik heb al Haakvideo sinds ik 8 was–Ik ben nu 59 en met pensioen en liefde Haakvideo en het breien–vieren opwaarts naar de werkzaamheden–u bent een grote aanmoediging–

 19. Hou van dit! Vandaag zal proberen. Haak geworden onlangs een groot deel van mijn geestelijke gezondheid die zelf zorg. Ik geloof echt dat het helpt te houden me goed :)

 20. Wat een geweldige oefening! Ik ga doen dit eerste ding in de ochtend om te zien hoe ver ik krijgen. Ik heb gezegd voor leeftijden, ik wil een soort van mindfulness doen en zulks zit volmaakt. I 'm going to moedigen alle mijn collega crocheters voor uitproberen zulks men. Bedankt x

  • Bedankt! Ik heb vijf andere mindfulness haak oefeningen in mijn boek, Haak mijn leven gered, en ik zal met inbegrip van een heel hoofdstuk over het onderwerp in mijn volgende boek, Haak om te genezen <3 Ik denk dat is het zo belangrijk!

 21. Pingback: 10 Moeten-ken haak Hacks op Craftsy

 22. Pingback: 15+ Nieuwe haak patronen en meer haak Link liefde |

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>