Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Mindfulness is een staat van zijn volledig bewust en ondergedompeld in de acties van het huidige moment. Wanneer u zijn gericht op het heden, je kunt niet boos over dingen die gebeurd in het verleden of zorgen te maken over dingen die gebeuren in de toekomst zullen worden. U kunt alleen worden juiste hier op dit moment ervaren wat er gebeurt recht tegenover u. Mindfulness wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele geestelijke gezondheid voorwaarden met inbegrip van depressie en bipolaire wanorde.

Haak kan worden gebruikt om te oefenen mindfulness. Door actief te focussen op het project in uw handen, u kunt verblijven in harmonie met het huidige moment. Dit kan geeft uw lichaam en geest een broodnodige pauze van elke stressoren in je leven en een geweldig deel van een totale wellness-plan. In mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, Ik heb zes verschillende mindfulness oefeningen gedeeld voor crocheters. Ik dacht dat ik zou een van hen hier delen met u vandaag.

Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Lees door middel van de oefening eerst dan een rustige ruimte in uw huis om te oefenen de uitoefening vinden.

Selecteer een haak haak en het garen die beide gemakkelijk om te werken zijn met. Zitten nog steeds met uw werk in je schoot. Alles wat u gaat doen maakt een langere haaknaald keten. U zal langzaam werken elke lus van de keten, tellen elke lus als u het. Al uw aandacht richten op het maken van een lus tegelijk en niet toe te staan alle andere gedachten te kruipen. Elke keer dat je een gedachte merken, kikker de keten (Wat betekent gewoon uit elkaar nemen) en opnieuw te beginnen.

Dus, bijvoorbeeld, u zult uw ketting beginnen... Een lus, twee lussen... (Ik ben zo boos dat mijn check direct nog niet gekregen nog gestort, Mij zowaar nood naar de bank... oops, Ik denk, beter beginnen.) … Kikker, start opnieuw de keten... Een lus, twee lussen, drie lussen... (Ik hou echt van dit garen maar het lijkt zo'n verspilling te gebruiken het voor de uitoefening van een mindfulness. Damn. Ik denk opnieuw.) Kikker en begin over.

Probeer deze oefening blijven totdat u hebt gericht op de lussen bij de hand en laat alle andere gedachten doorgeven aan de lengte van een tien-lus keten. Wanneer u eerst leren mindfulness, u kunt alleen mogelijk om een ketenlengte van vijf of zes. Dat is oke. Zelf één of andere verslapping snijd. Mindfulness is niet eenvoudig. We hebben druk hersenen.

Ik zou graag horen van uw ervaring als u deze oefening probeert!

pinit fg en rect gray 28 Simple Mindfulness Exercise for Crocheters

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!