Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Mindfulness is een staat van zijn volledig bewust en ondergedompeld in de acties van het huidige moment. Wanneer u zijn gericht op het heden, je kunt niet boos over dingen die gebeurd in het verleden of zorgen te maken over dingen die gebeuren in de toekomst zullen worden. U kunt alleen worden juiste hier op dit moment ervaren wat er gebeurt recht tegenover u. Mindfulness wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele geestelijke gezondheid voorwaarden met inbegrip van depressie en bipolaire wanorde.

Haak kan worden gebruikt om te oefenen mindfulness. Door actief te focussen op het project in uw handen, u kunt verblijven in harmonie met het huidige moment. Dit kan geeft uw lichaam en geest een broodnodige pauze van elke stressoren in je leven en een geweldig deel van een totale wellness-plan. In mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, Ik heb zes verschillende mindfulness oefeningen gedeeld voor crocheters. Ik dacht dat ik zou een van hen hier delen met u vandaag.

Eenvoudige Mindfulness oefening voor Crocheters

Lees door middel van de oefening eerst dan een rustige ruimte in uw huis om te oefenen de uitoefening vinden.

Selecteer een haak haak en het garen die beide gemakkelijk om te werken zijn met. Zitten nog steeds met uw werk in je schoot. Alles wat u gaat doen maakt een langere haaknaald keten. U zal langzaam werken elke lus van de keten, tellen elke lus als u het. Al uw aandacht richten op het maken van een lus tegelijk en niet toe te staan alle andere gedachten te kruipen. Elke keer dat je een gedachte merken, kikker de keten (Wat betekent gewoon uit elkaar nemen) en opnieuw te beginnen.

Dus, bijvoorbeeld, u zult uw ketting beginnen... Een lus, twee lussen... (Ik ben zo boos dat mijn check direct nog niet gekregen nog gestort, Mij zowaar nood naar de bank... oops, Ik denk, beter beginnen.) … Kikker, start opnieuw de keten... Een lus, twee lussen, drie lussen... (Ik hou echt van dit garen maar het lijkt zo'n verspilling te gebruiken het voor de uitoefening van een mindfulness. Damn. Ik denk opnieuw.) Kikker en begin over.

Probeer deze oefening blijven totdat u hebt gericht op de lussen bij de hand en laat alle andere gedachten doorgeven aan de lengte van een tien-lus keten. Wanneer u eerst leren mindfulness, u kunt alleen mogelijk om een ketenlengte van vijf of zes. Dat is oke. Zelf één of andere verslapping snijd. Mindfulness is niet eenvoudig. We hebben druk hersenen.

Ik zou graag horen van uw ervaring als u deze oefening probeert!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

24 Opmerkingen:

 1. Crochet is indeed a form of meditation for me. Hooks and needles are the only things that help me clear my mind. I think that’s why I like to learn complex stitch patterns and new techniques. You can’t really worry about whether you paid the electric bill or returned that phone call while you are keeping track of where to put the next ch3 space. To be successful with a new technique you have to be present in each stitch at least in the learning stage. Crochet can train you to bein the momentbecause once your mind wanders to something else, you mess up and have to frog. I guess that’s why I am always looking to learn new aspects of the craft.

 2. I don’t know if I could do this exerciseI think it would drive me nuts. :)

  If you participate in blog awardsI have an award for you on my crafts bloghttp://dlyscraftsandstuff.blogspot.com/

 3. Oh mijn, I recognize this exercise, because it looks very much like an exercise that I often did. It works really good, so I recommend it to anyone! Grote post, Kathryn!

 4. Pingback: Een eenvoudige mindfulness oefening voor crochetets | MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak

 5. Hallo, I’ve just posted link to this on my blog ‘MMM… Meditatie, Geestelijke gezondheid, Indachtig haak’ bij: http://delemares.wordpress.com/2012/08/06/a-simple-mindfulness-exercise-for-crochetets/
  and also mentioned your book. I’ve downloaded a sample on kindle and intend writing a review when I’ve read it. Reading the list of contents, it looks fantastic.
  Bedankt voor deze post; hope you don’t mind my sharing… Sandra

 6. Pingback: Kiezen het recht kleur garen te verheffen uw stemming — haak wellust

 7. Pingback: Helpt met haak 3 Fasen van bipolaire wanorde: Depressie, Hypomanie, Mania — Haak wellust

 8. Pingback: Haak voor verzorgers — haak wellust

 9. How did I miss this post!? I’m so glad to have seen a link to it in today’s post, Bedankt! As a caregiver, this mindfulness exercise is going to be great to use when I stress about all the myriad parts of my mother’s care. My daughter, also a crocheter, uses crochet as a means of working off a build-up of nervous energy from anxiety and ADHD. She’ll find this exercise very useful as well. Bedankt!

 10. Pingback: Zijn eenvoudige of ingewikkelde haak patronen meer genezing? — Haak wellust

 11. Pingback: Harriette Cole 108 Steken luxe haak collectie — Haak wellust

 12. Pingback: Deze Week Link liefde voor Smart, Creatieve berichten | Dagboek van een slimme meid

 13. Pingback: Gratis haak patronen, Gratis breien patronen, Video Tutorials en Giveaways van StitchAndUnwind.com

 14. Pingback: 2012 in haak: Het nieuws van de haak-Haak wellust

 15. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

 16. Gelieve, let me translate it to spanish and share it in my FB page (www.facebook.com/fabytatejidoscrochet) with a link to your page :)

 17. Pingback: Mijn “Mindfulness” Haakvideo | ickletrixter van Blog

 18. Hallo: I love your articlesI can relate to you when you say “haak mijn leven gered” I have been crocheting since I was 8I am now 59 and retired and love crocheting and knittingkeep up the workyou are a great encouragement

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Image of Cover for Crochet Saved My Life

  Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!