Foto's van Crochetdermy Lionheart Lions van Shauna Richardson

Ik voor het eerst schreef over crochetdermist Shauna Richardson vorig jaar als een van mijn wekelijkse profielen van een Haak kunstenaar. Door nu hebben de meeste crocheters gehoord van haar dankzij haar geweldig Lionheart project.

Ontving ik een mooie e-mail van Abi van Abinocoe. Ze kreeg de gelegenheid om te zien Shauna haak leeuwen in persoon en was vriendelijk genoeg om te delen sommige van haar foto's met mij en mijn lezers:

De kunstenaar, Shauna Richardson, wordt weergegeven in de benedenhoek van de afbeelding aan de bovenkant van dit bericht.

Een ding, die deze foto's niet tonen is de lions’ woeste tanden. Neem een kijkje op de foto's door Brian Negus op Flickr om te zien dat!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Pingback: Voorbeelden van haak taxidermie — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *