Stoffen Ontworpen met Haak Lovers in Mind

door Kathryn op Augustus 21, 2012 · 6 reacties

in Haak Inspiration

Post image for Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Ik heb de neiging om vooral een solo-ambacht crafter zijn. Ik hou van haken en het is de ambachtelijke ik mij richten op (hoewel ik ook collage doen). Toch, Ik waardeer hoeveel hobbyisten zijn bicraftual en multi-craftual. Ik ben altijd vooral onder de indruk van crocheters die ook naaien. Ik wou dat ik hield van te naaien, want ik heb geweldige ideeën voor kledingstukken zweven rond in mijn hoofd, maar ik heb het vaartuig opnieuw en opnieuw en om welke reden probeerde ik gewoon niet plezier uit te halen zoals ik dat doe met gehaakte. Dat maakt me niet van eye-candy-gapen bij veel stoffen in de winkels en op blogs, hoewel. De laatste tijd heb ik al merken meer en meer stoffen die zijn geïnspireerd door haak patronen, steken en motieven. Aangezien ik niet naaien, ze zijn niet al te nuttig voor mij, maar ik ben hen aanbidden, dus ik wilde een paar delen:

Spoonflower Fabrics

Ik leerde over Spoonflower dankzij Interweave Crochet, die een gehaakte motief stof gecreëerd door Spoonflower. In principe is dit soort van een CafePress of Zazzle maar voor stof. U maakt uw eigen uw eigen ontwerp en uploaden, kiezen voor het soort stof dat u wilt dat het wordt afgedrukt op en plaats uw bestelling. U kunt ook uw ontwerpen te koop via de site of de aankoop stoffen van anderen die dat hebben gedaan. Type “haak” in hun zoektocht gereedschap en je pagina's en pagina's van ontwerpen te vinden (hoewel niet alle zijn echt haak-gerelateerde, velen zijn geïnspireerd door garen-y liefde). Hier zijn enkele van mijn favorieten:

embroidery crochet fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Madam0wl zegt dat deze stof is “Geïnspireerd door haak & borduurwerk geërfd van mijn Grote Oma”

red doily fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Doily Sunburst door Nalo_Hopkinson

crochet flower fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Het is moeilijk om te vertellen van ver weg, maar van dichtbij de bloemen op dit doek eruit gehaakte bloemen. Het is door Cottagecrafts.

crochet motif fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Delft Doily zegt dat dit: “Ik ben gefascineerd door de hand gehaakt kleedjes gemaakt van zeer fijne witte katoenen garen. Ik speelde met twee van hen, en kreeg dit kanten patroon dat lijkt op het resultaat van het zetten van een kleedje in een caleidoscoop.”

crochet knit fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Ik ben dol deze Yarn Goedheid patroon door LovelyYarns, die komt in deze warme kleuren en een koeler-kleuren alternatief.

doily fabric1 Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Kant, Druiven en Wijn. Dit is een origineel schilderij van Helen Klebesadel dat is omgezet in de stof. Geweldig voor een kleedje minnaar.

Oma Vierkante Fabric

Stof ontworpen om eruit als gehaakte oma vierkanten populair lijkt te zijn geworden in de afgelopen jaren. Hier zijn een paar voorbeelden:

granny square fabric1 Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Julia Monroe heeft twee oma vierkante doekdessins dat ze door Spoonflower verkoopt. Ik vind dit een met de blauwe tint te.

granny square crochet fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

De oma vierkanten zijn groter op deze stof door Spoonflower's DolphinandCondor

retro granny square fabric 400x533 Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Curly Pops deze gedeelde geweldige retro-geïnspireerde granny square stof

granny square fabric shirt 400x406 Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Thornberry zet wat oma vierkante stof om te werken bij het maken van dit grote overhemd!

granny square pants Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Peter Alexander verkoopt pyjama en sommige van hen zijn bedrukt met een oma vierkant motief. Ik hoorde voor het eerst dit via Sarah Londen.

Andere Haak Motif Fabric

crochet print fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Etsy's lisahestore verkoopt deze stof die is ontworpen met gehaakte motieven en stippen.

doily printed fabric Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

How About Orange heeft de how-to sommige DIY doily-bedrukte stof

doily print fabric blue Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

The Crafty Minx deelt deze doily drukken stof van Dandi die ook wordt geleverd in een gewaagde rode opdruk

cotton doily print Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind

Dit traditionele kleedje drukken op katoen komt van Michael Miller

Als je een stof stash dat uw garen collectie rivalen je zou willen controleren mijn roundup van projecten die stof en gehaakte combineren.

pinit fg en rect gray 28 Fabrics Designed with Crochet Lovers in Mind
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Wow, ik had geen idee dat er zoveel haken thema stoffen die er zijn! Ik weet hoe om te naaien, maar ik heb echt echt een hekel aan het gebruik van een naaimachine-een haak of naald is de grens van mijn geduld. Maar ik moet toegeven- deze stoffen doen geef me een heleboel ideeën!

curlypops
curlypops

Heel erg bedankt voor inclusief mijn Go Granny stof. Wat een heerlijk bericht!

Trackbacks

  1. [...] in augustus heb ik een post hier op de blog van de stoffen bedrukt met gehaakte ontwerpen. Een van de meest populaire motieven te zien op stof was de klassieke oma plein. Dit is [...]

Vorige post:

Volgende post: