Uittreksel uit de Intro haak gered mijn leven

Betrekking hebben op fotografie door Julie Michelle

Voor vandaag post in mijn 10 Dag reeks gehaakte artikelen van de gezondheid Ik dacht dat ik zou geven u een sneak peak van mijn nieuwe boek, Haak mijn leven gered, door het delen van een uittreksel uit het boek Introductie. Ik hoop dat u geniet van het! U kunt Koop het boek online hier of Get op aansteekt.

 

 

Haak mijn leven gered.

Ik realiseer me dat dit volkomen absurd klinkt... of bij de minst als een grote overdrijving. Ik kan u verzekeren, echter, dat de ware manier die ik eventueel beschrijven de rol die haak gespeeld is kan in het bijstaan van mij in de diepste periode van depressie doorlopen die ik ooit had meegemaakt. Zonder het, Ik kan niet hebben geleefd.

Voorafgaand aan deze vreselijke periode, Ik had geleden met niet gediagnosticeerd, soms slopende, altijd onbehandelde depressie voor bijna vijftien jaar. Ik wist niet dat dat depressie het probleem was en ik zeker niet wist hoe om te gaan met het. De vertraging bij de diagnose was voor een groot deel moeten koppigheid. Ik was zeer anti-medicatie, meestal anti-psychologen en geloofden dat wat verkeerd was was iets wat ik op mijn eigen kon oplossen. De vertraging had ook te maken met mijn jeugd (Ik was een jonge tiener toen het probleem begon), een gebrek aan zelfbewustzijn en een overvloed aan intelligentie en creativiteit dat me over het algemeen maakte blijven gaan in een bepaalde vorm ondanks vele moeilijke gevechten met diepe treurnis. In latere jaren, Ik heb proberen te bereiken voor hulp maar het professionals die ik heb met gewerkt niet goed onderzoeken mij of me helpen op enigerlei wijze.

Dit alles om te zeggen dat tegen de tijd dat ik bereikt de wanhopige fase van bereidheid waar ik zou accepteren alle hulp van welke aard (Ondanks bepaalde dat niets ooit zou kunnen helpen het gevoel) het probleem was bijna uit de hand. Ik was nauwelijks werking. Ik huilde allermeest naar de dag elke dag. Ik kon nauwelijks bewegen. Ik kon nauwelijks ademen. Het idee van probeert te maken artsen afspraken of ingedrukt 'echte' banen was zo vergezocht dat het kan zo goed hebt gefilterd in mijn gedachten in een andere taal. Ik kon bijna niets doen en nog het één ding dat ik kon doen was om een haaknaald heen en weer door middel van garen, herhaaldelijk trekken een lus door de volgende maken stof uit lucht zo dun die ik kon nauwelijks ademen in het. Want het was een van de enige dingen die ik kon doen, het werd noodzakelijk om mijn geestelijke gezondheid die ik ga je gang en doe het. Toen ik voor het eerst begonnen haak, dat gevoel van tijdelijke vrijstelling van de gedempte chaos van depressie was de enige reden die ik was Haakvideo.

Natuurlijk, haak alleen hadden nooit me uit die wanhopige plaats. Het is een ambacht, geen wondermiddel voor ernstige ziekte. En toch ik ben ook vrij zeker dat ik kon nooit hebben losgemaakt mezelf uit de greep van dat depressie zonder haak. Ik zat vast tussen die spreekwoordelijke rots en een harde plek en mijn haaknld diende als een breekijzer om te beginnen nieuwsgierige me uit die moeilijk ruimte. Ik wist nauwelijks dat het gebeurde en nog deze haak diep gegraven in de kern van mijn wezen en opgeheven me in een ruimte waar ik opnieuw beginnen kon om te ademen. In de meest fundamentele en duidelijk mogelijke manier was ik het creëren van een leven voor mezelf gewoon via de wet van het creëren van.

Een jaar later, ademhaling en genezing, Ik was niet alleen Haakvideo maar ook gaan mijn leven weer. Ik begin om andere mensen die ook genoten letterlijk crafting een leven voor zichzelf te ontmoeten. Ik was een professionele blogger / freelance schrijver voor ongeveer tien jaar en vond het medium comfortabele dus heb ik besloten om te beginnen een haak blog waar ik vond een expansieve Gemeenschap van gelijkgestemde crafty mensen. Zoals ik ben begonnen te delen van mijn gedachten en gevoelens met deze Gemeenschap, Ik begon te zien dat ik niet de enige die van oordeel is was dat de haak kritische om het redden van iemands geestelijke gezondheid was geweest. Eigenlijk, werd het duidelijk voor mij dat er vaker wel dan niet het geval dat het crocheters gevoel dat ze sommige persoonlijke gezondheidsvoordelen van de ambachtelijke ervaren hoewel dat misschien niet hun belangrijkste motivatie voor Haakvideo.

Haak geneest. Haak redt levens.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen:

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Augustus in Review — haak wellust

  2. Pingback: 5 Manieren haak opgeslagen mijn leven werken — Haak wellust

  3. Pingback: 2012 in haak: Mijn haak leven en binnenlandse — haak wellust

  4. Pingback: Haak wellust: intervista een Kathryn Vercillo - Haak planeet

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *