Voordelen van Haak in individuele en groepstherapie

door Kathryn op Augustus 2, 2012 · 4 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Benefits of Crochet in Individual and Group Therapy

Mensen gaan naar therapie voor vele verschillende redenen. En hoewel elke therapeut geabonneerd doorgaans naar een bepaalde benadering therapie, een goede therapeut blijft altijd open voor de mogelijkheid van het gebruik van een verscheidenheid van hulpmiddelen om het therapeutisch proces succesvol voor de patiënt. Haak kan een optie dat een therapeut werktuigen zijn of haar patiënten helpen. Het is nuttig in zowel individuele als collectieve behandelingen.

Haak in Groepstherapie

Een van de meest aanvaardbare therapeutische instellingen voor mensen om hun haakwerk brengen is een groepstherapie sessie. Haak wordt vaak toegestaan (en in sommige zeldzame gevallen zelfs aangemoedigd) in zowel de klinische en poliklinische groepstherapie sessies. Het is ook gebruikelijk om haken te zien op steungroepen die op dezelfde functie om therapie groepen, zoals AA-en NA-bijeenkomsten.

Mensen hebben van nature hun verdediging wanneer ze in groepstherapie. We hebben allemaal muren die we zetten, omdat we niet willen onze kwetsbaarheden bloot. Maar als je te veel muren omhoog dan therapie is niet van plan om succesvol te zijn. Haak kan helpen ontmantelen sommige van die muren in een groepstherapie instelling. Hier zijn enkele van de redenen voor die:

  • Individuen in de groep kan zich meer ontspannen als ze haken. Hun emotionele afweer ontspannen navenant.
  • De groep kan een praatje over de haak dat leidt naar een meer serieuze therapie discussie maken.
  • Wanneer meerdere leden van de groep zijn haken het creëert een gevoel van verwantschap of gemeenschappelijkheid onder de leden die de groepstherapie proces vergemakkelijkt.
  • Werken aan een project dat wordt geprezen door anderen in de groep kan het gevoel van eigenwaarde op te bouwen. Zoals besproken in bericht van gisteren over de gezondheidsvoordelen van de haak, Dit kan leiden tot massale genezing van verschillende aandoeningen waarvoor men zou therapie zoeken.

Haak in individuele therapie

Haak is niet bijna net zo veel als in groepstherapie sessies gebruikt in individuele therapie sessies. In een individuele therapie-sessie, ligt de nadruk op het opbouwen van een nauwe relatie met de therapeut en als de patiënt wordt gezien als afgeleid door haken dan zou dit het doel verslaan. Echter, Het heeft de potentie om dezelfde voordelen hebben individuele therapiesessies als in groepstherapie en kan geschikt zijn voor gebruik door therapeuten voor vele soorten patiënten. Voorbeelden van patiënten die kunnen profiteren van haken in individuele therapie omvatten:

  • Kinderen en jonge volwassenen die niet willen alleen maar praten over hun gevoelens. Het wordt gebruikt als elke andere vorm van kunst therapie.
  • Vooral angstige patiënten die anders niet komen tot een therapie sessie, maar die genoeg gekalmeerd om deel te nemen als ze kunnen haken tijdens de sessie.
  • Patiënten die de neiging hebben om hun emotionele problemen overintellectualize. Het kan helpen doorbreken dat een beetje naar beneden als de geest actief werkt aan een artistiek project.
Wat zijn volgens u de voor-en nadelen van de haak een deel van de therapie sessies? Deel uw ideeën in de reacties hieronder!

 

 

crochet health Benefits of Crochet in Individual and Group Therapy

Dit bericht maakt deel uit van een tiendaagse reeks berichten op de helende voordelen van de haak die ik doe om de release van mijn nieuwe boek te vieren, Haak Saved My Life.

pinit fg en rect gray 28 Benefits of Crochet in Individual and Group Therapy
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] vandaag schreef ik over de voordelen van de haak in zowel individuele als groepstherapie. Ik dacht dat ik zou ingaan op dat door te praten over een concept dat ik tegenkwam tijdens het onderzoek mijn [...]

  2. [...] ervaren wat er gebeurt vlak voor je. Aandacht wordt vaak gebruikt als onderdeel van de behandeling voor vele omstandigheden geestelijke gezondheid zoals depressie en bipolaire [...]

  3. [...] Haak vergemakkelijkt therapie. In sommige gevallen is ziekenhuisopname ook individuele of groepstherapie (psychische of fysieke therapie). Haak is nuttig bij de behandeling van allerlei. [...]

Vorige post:

Volgende post: