Mijn Jaar van Projecten: Laatste Jaar / Dit Jaar

door Kathryn op Juli 13, 2012 · 9 reacties

in jaar van de projecten

Post image for My Year of Projects: Last Year/ This Year

We hebben net voorbij de tijd van het jaar waarin de jaarlijkse Jaar van Projecten begint op Ravelry. In principe maak je een lijst van doelen die je wilt bereiken of patronen die u wilt voltooien in de twaalf maanden die begint halverwege het jaar en dan wekelijks op uw blog over uw voortgang te posten. Ik ging vorig jaar met het doel om vijfentwintig gehaakte tassen. Ze waren bedoeld om te worden gebruikt in plaats van cadeaupapier voor Kerstmis, zodat u zich wellicht herinnert Ik was zeer actief in het werken op hen en het plaatsen van over hen voor de eerste zes maanden van het project … dan heb ik soort van druppelde af, want ik was gewoon niet enthousiast over het beëindigen van degene die ik was nog niet klaar voor Kerstmis.

Om Recap: Hier zijn de Haak Tassen ik maakte

more crochet bags My Year of Projects: Last Year/ This Year

blue crochet bags My Year of Projects: Last Year/ This Year

small crochet bags My Year of Projects: Last Year/ This Year

crochet wine bag cozies My Year of Projects: Last Year/ This Year

Ik hou van deze gehaakte tassen. Ik heb veel van hen gebruikt als cadeaupapier. En ik vind het leuk om een ​​stapel van hen rond voor de willekeurige cadeau dat omhoog komt en heeft wat personalisatie. Dus ik ben blij dat ik dit deed. Ik leerde ook een paar nieuwe dingen en het gevoel dat ik kon gemakkelijk zweep gehaakte tassen uit mijn eigen hoofd zonder enig probleem.

2012/ 2013 Jaar van Projecten

Ik heb besloten niet officieel deelnemen aan Jaar van Projecten 2012. Ik ging heen en weer over deze, maar hier zijn de redenen waarom ik uiteindelijk besloten niet deel te nemen:

  • Ik heb niet echt veel tijd doorbrengen op Ravelry. Dit is de belangrijkste reden. Ik denk dat je kunt veel uit deze uitdaging als je deelneemt aan het forum en zijn actief in de communicatie met anderen die ook aan het doen zijn het project. Maar de waarheid is dat ik niet echt leuk forums. Het medium werkt gewoon niet voor mij. Dus ik heb niet echt veel met het forum, dat is een groot deel van de uitdaging.
  • Ik heb veel aan mijn bloggen plaat al. Zoals je misschien al gemerkt hebt, Ik blijf een vrij strak schema van berichten hier op de blog. Bij voorbeeld, je zult bijna altijd berichten over haken kunstenaars vinden op maandag en posts over ontwerper haken op donderdag. Er is niet een goede ruimte in dit schema waar ik zou omvatten Jaar van Projecten berichten. Ik had eerder al degenen die het doen op zondag, maar nu ben ik doe mijn Year in Review berichten op zondag. Dus als een blogger, dit project gewoon niet het gevoel dat het past voor mij op dit moment.
  • Ik hou niet echt het midden van het jaar start. Ik besef dat dit is een soort van een domme reden, maar het is waar. Ik hou van doelen die passen binnen van een tijdlijn die zinvol is voor mij en halverwege het jaar tot half jaar voelt off voor mij.

Hoewel ik persoonlijk besloten niet deel te nemen dit jaar, Ik denk dat het een grote uitdaging. Ik ben een enorme lijst maker. Ik heb lijsten van doelen voor mijn dag, week, maand, jaar en het leven. Ik ben niet gek. Ik vind het geweldig om, organiseren, beoordelen aan doelen allerlei. En ik ben zeker van plan om mee te volgen met anderen om te zien wat ze doen met dit project.

Wat mij betreft, Ik denk zeker dat ik moet wat haken doelen te stellen om wat structuur te geven aan de willekeurige verzameling van verschillende dingen die ik wil leren haken. Echter, de timing is niet goed voor mij. Misschien voor het nieuwe jaar? We zullen zien … Ondertussen, kun je verwachten dat ik zal blijven maken willekeurige projecten en hen te delen als ze zich ontwikkelen.

Bent u deelnemen aan Jaar van Projecten? Waarom wel of niet?

pinit fg en rect gray 28 My Year of Projects: Last Year/ This Year
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Ik maakte een aantal schattige kleine oma vierkante zakken voor mijn Jaar van Projecten. [...]

  2. [...] deze van Crochet Concupiscence beschrijven waarom ze niet deelneemt aan het Jaar van de projecten voor 2012-2013, [...]

  3. [...] voor de vermelding van mijn post over het kiezen niet te YOP doen dit jaar in haar post op dezelfde [...]

  4. [...] Marie noemde mijn post op niet te kiezen voor YOP doen dit jaar in haar post over hetzelfde onderwerp [...]

  5. [...] beoordeeld mijn ervaring met Jaar van de projecten en legde uit waarom ik niet weer deze deelneming [...]

Vorige post:

Volgende post: