Video-Interview met Shauna Richardson van Lionheart Project

Just a quick share to say that if you haven’t seen this interview by Shauna Richardson, it’s worth a look. It’s all about the huge crochet lions she created for The Olympics. You can learn fun things like that she likes to use mohair yarn to make her crochetdermy animals look more realistic but that it was tough for this project that required her to source wool locally.

pinit fg en rect gray 28 Video Interview with Shauna Richardson of Lionheart Project

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!