Paarse haak jurk, Tweede blik

I showed you my purple crochet dress when I first finished making it. Here’s a reminder:

When I wore it that time I was wearing it over a dark tank top and black tights. It’s a very openwork design, Hoewel, so it can look a bit different worn over lighter clothes. I thought I’d share that:

What I’ve done here is worn the dres over a white tank top and a short black slip. I’ve pulled the skip up high to create the illusion of a high waist on the dress. And I’ve added fishnet tights that kind of mirror the openwork design in the dress. (Plus purple boots because what girl doesn’t love purple boots?!)

I am more likely to wear the dress the first way but I like the option of wearing it with lighter colors, ook. I think it would also look good with a plain light purple full-length slip underneath it. What do you think would be a good way to wear this dress?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen:

  1. I like the idea of a long purple slipand maybe a belt of some sort. Your dress is pretty. :)

  2. I definitely like the first way but like you, another option is good. I think I’d like to see it with a dark tank (same as top) but like a dark blue/black long skirt under itso it would be more like a tunic.

  3. Ja, I was thinking tunic over flared pants, that cool ’70s look. :)

  4. Ja, I was thinking tunic over flared pants, that cool ’70s look. :)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!