Mijn maakt: Haak hoofdbanden

Ik heb een paar verschillende projecten op de haken laatste tijd. Ik ben bezig met mijn volgende grote oma vierkante deken (die zijn gewoon zo meditatieve waaraan moet worden gewerkt!) Ik ben bezig met een laceweight groene jurk. Maar in het midden van die, Ik heb ook het maken van een paar hoofdbanden voor mezelf, een project ik gewild om voor een tijdje te voltooien. Dus ik heb gemaakt twee tot nu toe:

Ik maakte geen gebruik van een bepaald patroon op deze. Ik heb een geribbelde ontwerp op beide omdat dat lijkt te maken onderdelen stretchier haak die is goed voor een hoofdband. Ik elk van hen een eenvoudige steek gewerkt en vervolgens gewikkeld garen om te maken een quasi-boog.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen:

  1. Ze zijn allebei erg mooi – mooi design. :)

  2. Deze zijn super schattig! Ik hou van de kleuren.

    • @undergroundcrafter merci zozeer. Ik hou van deze kleuren ook – ze gaan met ton van de dingen die ik draag. Ik wil ook een zwarte hoofdband, maar die zijn zo moeilijk te fotograferen goed voor de blog.

  3. Pingback: Haak Blog Roundup: Juli in Review — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!