Mijn maakt: Haak hoofdbanden

I’ve had a few different projects on the hooks lately. I’m working on my next large granny square blanket (those are just so meditative to work on!) I’m working on a laceweight green dress. But in the midst of that, I’ve also been making a few headbands for myself, a project I’d been wanting to complete for awhile. So I’ve made two so far:

blue crochet headband My Makes: Crochet Headbands

grey crochet headband My Makes: Crochet Headbands

I didn’t use any particular pattern on these. I did a ribbed design on both because that seems to make crochet items stretchier which is good for a headband. I worked a simple stitch on each of them and then wrapped yarn around to make a quasi-bow.

pinit fg en rect gray 28 My Makes: Crochet Headbands

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!