Mijn Merken: Haak hoofdbanden

door Kathryn op Juli 4, 2012 · 5 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for My Makes: Crochet Headbands

Ik heb een paar verschillende projecten aan de haken de laatste tijd. Ik ben bezig met mijn volgende grote granny square deken (die zijn gewoon zo meditatief om aan te werken!) Ik ben bezig met een laceweight groene jurk. Maar in het midden van die, Ik heb ook het maken van een paar hoofdbanden voor mezelf, een project dat ik al wilde voltooien voor een tijdje. Dus ik heb twee die tot dusver:

blue crochet headband My Makes: Crochet Headbands

grey crochet headband My Makes: Crochet Headbands

Ik heb geen gebruik een bepaald patroon op deze. Ik deed een geribbeld ontwerp op zowel omdat dat lijkt te gehaakte items stretchier maken wat goed is voor een hoofdband. Ik werkte een eenvoudige steek op elk van hen en vervolgens gewikkeld garen rond een quasi-boog maken.

pinit fg en rect gray 28 My Makes: Crochet Headbands
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] En ik maakte een aantal gehaakte haarbanden [...]

Vorige post:

Volgende post: