Introduceer jezelf hier

door Kathryn op Juli 24, 2012 · 58 reacties

in Haak Blog

Post image for Introduce Yourself Here

Ik was boven op geïnspireerd door een recente post Ontwarren Knots (en enkele andere gelijkaardige degenen die ik heb gezien) waar de blogger vroeg haar lezers om zich voor te stellen. Hoewel ik weet dat sommige van mijn geweldige blog lezers, Ik weet dat ik niet alles van u weten. En van degenen die ik ken, Ik weet zeker dat er genoeg Ik weet niet over u. Ik zou graag voor ons om samen te komen in de comments, zodat ik kan krijgen om u beter te leren kennen en je kunt alles krijgen om elkaar beter te leren kennen, ook.

Nu is dus je kans om jezelf hier te introduceren op de blog! Ik zal het kick off … weet je al veel over mij als je dit blog leest, maar hier zijn enkele willekeurige feiten die je misschien niet weet:

  • Haak Saved My Life is slechts mijn meest recente boek, niet de eerste die ik heb geschreven. Het is het eerste boek dat uit mijn eigen brein kwam en dat ik in eigen beheer uitgegeven van begin tot eind, maar ik heb eerder gewerkt voor anderen aan de maker Ghosts of San Francisco en Ghosts of Alcatraz. En ik heb een boek schreef ik over tien jaar geleden dat ik opnieuw wilt werken en publiceren op een dag.
  • Ik was een middelbare school drop-out en ook de senior prom queen. Ik ging naar een college prep school die een unieke omgeving met kleine klassen en grote leraren echt aangeboden, maar ik was niet op een punt waar ik echt waardering voor alles over de school. School was nooit voor mij hoewel ik uiteindelijk naar de universiteit voor mijn BA in Public Agentschap Dienst en ben van plan om een ​​Masters Degree start volgend jaar.
  • Ik hou van verse groenten en fruit. Ik hou van koolhydraten in de vorm van pasta en brood even. En ik kon kaas hele dag eten. Ik denk dat bananen zijn walgelijk. Ik wil niet eten tomaten. En ik voortdurend wankelen heen en weer over het eten van vlees.

Dus dat is een beetje over mij. Wie ben jij? Ga gewoon naar de reacties hieronder en deel iets over jezelf die je wilt delen. Uw naam, uw weblinks, uw favoriete geslepen projecten, uw inspiratiebronnen … of gewoon willekeurige feiten over u die te binnen schieten.

Niet alleen op de loer liggen – geef een commentaar!! :)

pinit fg en rect gray 28 Introduce Yourself Here
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
jdwln320
jdwln320

Ik hoop dat ik bekend een beetje door je lezers van mijn blog http://crochet.craftgossip.com

ik houd van haak, watermeloen, chocolade, wandelen, muziek op mijn ipod, en lezen. dat zo'n beetje. mom van 3 volwassen kinderen die werden thuis les - een advocaat en twee die hun laatste jaar van de wet school i know, i know. Waar heb ik mis gaan?! DRIE advocaten toen de wereld al te veel. alles wat ik kan zeggen is dat ze werden thuis les en hebben het grootste deel van hun educatieve keuzes op hun eigen. Ik moest lachen over Kathryn zijn homecoming queen en een uitval. mijn kinderen nooit naar school en kregen nooit GED's. ze gingen gewoon naar de universiteit. altijd een interessante bron van het diner gesprek.

Ik besteed veel tijd buiten als ik kan, dol op reizen, heel veel tijd hebben doorgebracht in Arkansas en india! hoe is dat voor beide uiteinden van de geografische spectrum? hou van St Louis, waar ik heb gewoond sinds was 7 met uitzondering van die zomers in NW Arkansas. alleen geleerd om te haken toen ik 50. heb mijn handen geprobeerd bij de meeste kunst / ambachten. meest succesvol voor mij gehaakte geweest, quilten / naaien, en kralenwerk. absoluut kan kruissteek niet tolereren!!! of brug of videospelletjes of krijsende.

nu, terug naar haak.

jd in st louis

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@jdwln320 Hartelijk dank voor het delen van deze ... het is zo leuk om je te leren een beetje beter te leren kennen. Ik vind het geweldig dat je kinderen belandde in de wet school zonder het krijgen van een GED! Ik ben eigenlijk een wet schooluitval en ... Ik ging voor een semester en al snel besefte dat ik graag leren van de wet, maar was nooit van plan te willen oefenen.

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

El_Gusano
El_Gusano

Hi Kathryn. Hi Everybody!

Ik vond uw foto op Pinterest ... Kon het niet laten. Het is een veeeeery goed idee. Internet is niet anoniem en ik graag willen weten met wie ik ben spreektijd van tijd tot tijd. Ik kom uit Polen, maar dan 4 jaar woonachtig in Spanje, dicht bij Barcelona.

Ik hou van haken een garen ... net als ontspannen en therapie ... En ik denk dat ik mijn tijd verspillen gaan werken ... HAHAHAHA! Maar goed, ik hou van handgemaakte dingen. En ik heb respect voor al die mensen die een stukje hart in die zetten.

*Mijn favoriete kleur = oranje * Mijn sterrenbeeld = Steenbok * Mijn leeftijd = 23x2 hahahaha ... *My Best Book ='' Het geheim'' en JA ... *Ik ben OPTIMIST!

Knuffels en groeten.

Zorg Kathryn.

Pawel

Catherine
Catherine

Hallo Kathryn Ik ben een collega-haak verslaafde en vond uw blog door chance.I zijn haken sinds ik ongeveer 9 jaar oud te zijn onderwezen door mijn grootmoeder en hebben altijd gehaakt since.I geleerd om te haken voor breien en beschouw mezelf als een breister in plaats van een breister, hoewel mensen lijken altijd meer geïnteresseerd in mijn breiwerk en hebben de neiging om te haken af ​​te doen als niets om te krijgen enthousiast over .... dat is een schande! Er zijn een aantal absoluut verschrikkelijk haak patronen die er zijn die niet erg inspirerend, maar er zijn een aantal prachtige degenen too.I schrijven van een blog ( goed proberen te!) en ik moet toegeven dat mijn gehaakte berichten lijken nooit veel interesse wekken .... misschien is het de dingen die ik maak ??!! Op dit moment maak ik alleen maar kleine sjaals / sjaals in kant gewicht of 4-draads garens en op het moment dat ik het maken van mijn eigen ontwerp up.

Enkele van de items die ik heb onlangs in het laatste jaar of zo is te zien op mijn blog www.themakingsofanurbanrustic.blogspot.co.uk.

Dank!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Hi @catherine - bedankt voor het bekijken! Ik ben blij dat je mijn blog gevonden en besloten om goeiedag te zeggen. Ik kwam even langs om je blog en er zijn een aantal echt leuke dingen zijn er. (Hou het quilten, ook!). Bloggen is een lastige zaak. U zeker moet goede ontwerpen en inhoud hebben om aandacht te krijgen, maar het is ook meer dan dat - verbinden met andere bloggers, het krijgen van uw werk te zien in andere plekken online, doen wat offline marketing voor uw blog, werken in SEO spul om de zoekmachines te behagen. Het is een hele grote klus krijgen van veel verkeer! Maar ik denk dat je doet goed werk en hoop dat meer mensen vinden het! Say hi altijd.

icrochetinoh
icrochetinoh

Ik heb geprobeerd dit te doen op mijn telefoon en ik kreeg het niet te gedragen voor mij.

Hi Kathryn, Ik uw blog en op Google te volgen, Ik kocht ook je boek de andere dag, het zal hier te komen terwijl ik op vakantie ben, maar ik zal het te lezen bij mijn terugkeer. Ik heb drie kinderen, twee tieners en een tween, die een tiener net zo goed zijn, Hij is wijs voor zijn leeftijd, mijn jongste is. Mijn oudste zal haar rijbewijs snel halen, zo die is leuk deze zomer. Ik gebruikte om fulltime te werken vele manen geleden, maar ik ben een full-time verblijf thuis moeder, die door de jaren heen een voetbaltrainer is geweest ( Ik speelde ook in onze lokale volwassen competitie voor 9 jaar, grote oefening), kamer moeder, geholpen met cub scouts en ik was een GS leider voor 10 jaar, dit was onze laatste jaar zijn we afwerking onze laatste dienst project deze week. Ik haak omdat ik echt genieten. I like making things for charity, I love testing patterns, I love making things for others, and I love making things to sell at the local craft show. Crocheting for me for the most part is relaxing. If I don;t want to do it anymore I put it aside and do other things. I never feel chained to it unless I put myself on a deadline, which has happened before. Even pattern testing, I get enough time that I don't feel like it's bringing me down so I can enjoy the process.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@icrochetinoh Thanks for being such a great follower. I truly do hope that you enjoy the book!

It sounds like you've been able to be a very involved mom, wat geweldig. I bet your craftiness and creativity has often come into handy with that!!

Like you, I typically crochet just because I feel like it. When I put too many restrictions on it - deadlines or making things I didn't really want to make for people - then it loses its joy. I think crochet designers have a great job but also a tough one because they have to balance their love of the craft with the tedious parts of the job.

Bedankt voor het zeggen hi!

Laatste blog post: 7 Beste Haak Mandala Patronen

bentonsa
bentonsa

Hi Kathryn, I follow you on Google+ and read your blog almost every day. I really enjoy the conversations that get started there. I am the mother of two adult kids, which seems crazy to me as I am still act like a kid a lot of the time. I crochet because I enjoy it and I like making things for people in my life. Pretty simple. I have enjoyed blogging about my projects and crocheting in the last year, I don't update nearly as often as you do, but I enjoy sharing my experience with others.

http://crochetwithlove-sabrina.blogspot.com/

kaij
gekopieerde

Hiya Kathryn, voordat ik het over mezelf, Ik wil u bedanken voor uw blog. Je iets geweldig en vervullend altijd te delen voor ons lezers. Ik weet dat we al eerder hebben gesproken, maar ik wil 'officieel' te delen en te erkennen ... Als ik van Kaiju (uitgesproken kooi, zoals Nicholas) en ik hou van haken combineren in mijn Fascinators zien http://www.kaijbiz.etsy.com en informatie over hoe om te Fascinators dragen http://www.fascinatings.wordpress.com hoewel ik gevraagd om allerlei dingen te creëren - veel sjaals, haak dan doorzichtige tops, en een hondje jas die te binnen schieten. Ik ben een Aussie uit Melbourne en hou gewoon van te maken, iets! I just don't feel right unless I've designed and created something each day and especially in crochet. I feel so rewarded after a crochet flower or two, and I love its portability. I mean you can crochet anywhere, just remember to pop your hook and ball into your handbag along with your carkeys and there you are. Keep up the fabulous work and thanks again.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Thanks KAIJ! I love the beautiful fascinators that you make. The interview I did with you last year was one of my favorites. http://www.crochetconcupiscence.com/2011/10/etsy-crocheter-interview-kaij/

I really love what you've said here about feeling better when you design and create each day. I think sometimes people get so busy and think they don't have time for creativity but really if you make the time then you have so much more energy to do other things.

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter like.author.displayName 1 Zoals

Hey Kathryn, mijn naam is Barbara Worn-Wurtz en ik ben een gehaakte ontwerper. Mijn Ringtoss Afghaanse staat op de cover van de augustus 2012 Haak World Magazine! Sommige van mijn andere werk is op Ravelry. Ik lees je blog dagelijks en ben een grote fan. Ik volg ook uw pinnen op Pinterest. Ik bestelde je nieuwe boek en kan niet wachten om het te lezen. Ik ben een CROPROmember van de CLF waar ik van hou en ook dagelijks te lezen.

Ik vertelde u een beetje over mijn verhaal op je blog. Ik"ben een herstellende verslaafde. Ik raakte verslaafd aan opiaten na een auto-ongeluk liet me in pijn van een rugblessure. Na jaren van drugsgebruik vond ik eindelijk een arts die mij sprak in de controle in de detox-afdeling van een ziekenhuis. Alles wat ik meenam was mijn garen en haaknaald. Ik woon NA-bijeenkomsten en er zijn altijd een paar van ons met garen en haken.

Hoewel ik gehaakt voor vele jaren en ontwierp mijn eigen patronen, het was pas na mijn revalidatie van drugs die ik in staat was om te beginnen met het indienen van mijn werk op tijdschriften.

Ik haak veel, omdat ik hou ervan. Het houdt mijn geest uit mijn pijn en negatieve gedachten die ik zou kunnen hebben als ik niet heb mijn trouwe haak in hand.Your blog is ook een levenslijn voor mij-het houdt me voel aangesloten omdat ik zoveel tijd alleen haken. Heel erg bedankt voor het houden me op de hoogte van de wondere wereld van de haak en congrats op uw boek!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Bedankt voor het delen van je verhaal Barbara. Je hebt een geweldig voorbeeld van hoe haak kan worden gebruikt voor pijnbestrijding en het omgaan met verslaving gedeeld. Ik ben helemaal niet verbaasd te horen dat er haken onder de NA groepsleden ... maar ik ben blij om het zeker te horen!

Ik ben zo blij dat je het gevoel alsof een deel van mijn kleine gehaakte gemeenschap hier. Say hi altijd!

PS - Congrats op het hebben van uw Afghaanse ontwerp maken de cover!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

@CrochetBlogger

Misschien ook interessant om te weten dat wanneer ik wonen open sessies van AA zijn er nog meer haken er- Ik denk dat herstellende alcoholisten als groep zijn meer traditioneel ambachtelijke georiënteerde (just kidding misschien). Houden van wat je doet Kathryn!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Hm, hoe interessant. Het merendeel van het onderzoek dat ik kon vinden op het gebied van studies die zijn gedaan naar de gezondheidsvoordelen van needlecrafting werden gedaan over breien. Ik denk dat de twee-handen versus one-handen speelt een rol in de vraag waarom iemand nog een genezing dan de andere zou vinden (omdat twee handen werkt een andere sterkte in de hersenen) maar ik zeker geen definitieve conclusies te hebben.

Laatste blog post: Haak Link Liefde, eind juli

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

@CrochetBlogger

Ik denk niet dat ik ooit heb gezien iemand breien op een vergadering. Ik ben altijd geïnteresseerd in wat maakt iemand liever haken dan breien-lijken er bepaalde persoonlijkheidskenmerken die vertonen crocheters dat breiers niet en vice versa geweest. Natuurlijk zijn er enkele die beide te doen en eigenschappen die de twee groepen met elkaar gemeen hebben, maar mijn gevoel zegt me genezing en haken zijn verbonden aan de heup.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Interessant! Zijn er breiers daar ook? Ik ben momenteel echt benieuwd in hoeveel mensen zijn met behulp van haken vs breien in het helen van situaties. They have so many things in common in terms of how healing they can be but I wonder if one lends itself better than the other to group setting work.

Laatste blog post: Krochet Kids Vans Crochet Shoes

Jaime Maraia
Jaime Maraia

Hi Kathryn!

My life philosophy can be distilled down to this equation: Handgemaakte + Not Like Everyone Else = Cool!

I am a crochet-loving cancer survivor! I am lucky that I can stay home and be the full-time caretaker for my two girls: my 5-year-old daughter, and my 91-year-old grandma. I began designing crochet patterns when I was 7 and my Cabbage Patch Dolls didn't have cute enough clothes (uh, I don't do that anymore...). I'm pretty new to the blogging world, but I love having a place to share my ideas and patterns. I adore your blog, and find it to be a constant source of inspiration!

When I'm not here, you can find me at www.CrochetDynamite.com

xo Jaime

biblios
biblios

Wow, where to start?! I am intrigued by the title of your book and want to read it, as it resonates with me. I stumbled across your blog recently and loved your recent post about 10 Ideas That Might Be Holding You Back In Your Crochet Journey; several of those points are applicable to life in general! Most of the women in my family are very crafty, from welding garden art to knitting to making bread to gee-what-shall-I-try-next? In het bijzonder, my mom is an amazing knitter and seamstress. While we were living on the island of Cyprus years ago, a group of teachers decided to start knitting and crocheting, and I loved crocheting more than knitting. Back home in the US, Ik liet haak achter al jaren en net begon het weer afgelopen kerst. Ik moest een manier om te ontspannen na het helpen van mijn moeder door een zeldzame en bijna fatale reactie op afgelopen zomer chemo. Op Nieuwjaarsdag 2012, mijn moeder viel vervolgens ziek met Guillain-Barre Syndroom, een zenuwaandoening die de myelineschede op zenuwuiteinden vernietigt, waardoor verlamming. Naast haar bed en haken heeft me geholpen om de pijnlijke delen van dit proces in hokjes en stelt me ​​in staat om dieper te ademen en zich richten op wat goed voor me. Ik begin langzaam met eenvoudige patronen, maar liefdevolle het ritme van de patronen en het zien van een sjaal of sjaal of wat dan ook naar voren als ik werk.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@biblios Dank je wel voor het delen van je verhaal. Het spijt me te horen over de ziekte van je moeder. I can absolutely see how crochet would be healing as you cope with this in several ways. One of the many interesting things that I heard again and again as I researched my book is that there is some benefit to doing a craft that ties you to the generations before you - so even though your mom is a knitter and you prefer crochet there is something powerful that binds you together even as you craft alone. It transcends language and I hope is something that will continue to give you peace as you go through your journey.

Tussen haakjes, I can't take credit for the terrific post on What Might Be Holding You Back ... that one was from @crochetlibfront and I just shared the link when I saw it because I thought it was a great post. I totally agree with all it says though!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

biblios
biblios

@CrochetBlogger Je hebt gelijk over crafting die ons banden met de generaties voor ons; of we in mijn familie breien, goed, stikken, haak, weergave van tuinkunst (mijn neef dit gewoon begonnen en wordt een aantal prachtige dingen te doen), het ons allemaal verbindt met onze roots. Haken heeft mij veel rust, samen met de tai chi heb ik ook begonnen met oefenen en het is mijn bedoeling om te blijven zowel zo lang mogelijk!

Uw blog is fascinerend, Het zal leuk zijn om je berichten te lezen. Nogmaals bedankt!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@biblios De innerlijke vrede van de haak is zeker de belangrijkste reden dat ik doe het! Tal van andere redenen, ook, maar uiteindelijk is het dat meditatieve, ontspannen, rustgevende aspect dat maakt me steeds weer dicht om het.

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Tara Wiley
Tara Wiley

Oh, en ik zou hebben gezegd dat gehaakte redde ook mijn leven! I began to crochet during a time when I could not play the violin due to a shoulder injury... And the loss of a creative outlet nearly did me in. Crochet became an incredible source of joy for me during this painful season, a place where I could create and explore and grow and pray and give away to others, just as I had with music.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Tara Wiley Oh I'm so glad that you shared that! I am planning to eventually create a space on this blog where people can share their stories of healing through crochet. I love hearing them!!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Tara Wiley
Tara Wiley

Hi, I'm Tara, a hopeless romantic, creative-minded (lezen: scatterbrained, housework-hating, music and craft and writing and people loving) Air Force wife and mother of two. I collaborate with writing friends at www.shortyarns.wordpress.com. I am utterly addicted to crochet and occasionally list my items at etsy.com (http://www.etsy.com/shop/WileysWhimsies) but wear and give away most of my work. When I am not homeschooling my children and playing the violin and working on whittling down my yarn stash and writing fiction and catching up with my far flung friends and family on Facebook, I blog at http://becomingbrighter.blogspot.com. And I have loved getting to know your creative genius on this site!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Tara Wiley Aw, you're so sweet. Dank u. I'm so happy that my readers are saying hi today and giving me a chance to get to know them better. Like you I am often scatterbrained (which I try to say is just me multi-tasking but that's usually not the case) and housework-hating (which I wrote about once in an article called Let Guests See Your Messy Home: http://kathrynvercillo.hubpages.com/hub/Give-Yourself-Permission-to-Let-Guests-See-a-Messy-Home). :)

And like you, I'm a romantic but I like to say I'm a hopeful romantic. :)

Off to visit your links ...

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Catherine Reed
Catherine Reed

My name is Catherine Reed, aka Bouteloua. I live in the woods in northern California. I love multicolored yarns, random processes and big installations. See my work at <www.catherinecreed.com>. Kathryn, Thanks for your blog!

OnaHawk
OnaHawk

Greetings all! My name is Onatah. OK, I don't know much about blogs (or computers really,) so I thank you for the invitation to share on yours. This is the only crochet blog I follow because it caught my eye and sparks my imagination, doesn't flood it.

I was born in Brazil & raised on Martha's Vineyard. Ik ben een kunstenaar sinds ik een peuter. Als kind was ik graag tekenen zelfportretten, het maken van kralen sieraden, en het verzamelen van rotsen doen alsof ze waren kristallen. Ik wilde besteden vele jaren op school & universiteit studeren dingen die ik was geïnteresseerd in, maar heeft een passie voor hebben. Ik heb gefaald mijn kunstlessen omdat ik nooit deed wat ze wilden of nooit op tijd klaar. Ik ben nu erg dankbaar voor het krijgen geschopt uit een "groot" college en ontslagen uit een "groot" baan. Vier jaar geleden heb ik mezelf geleerd om te haken uit een boek. Ik begon als een manier om mezelf te voorzien van op maat gemaakte hoeden en kleding en nu ik zorg om mijn ontwerpen te delen met anderen. Ik stink naar volgende patronen, dus ik denk dat free-form is waar ik ben op weg naast. Als ik kijk naar een leven voor mezelf nu te maken van mijn creatieve geest, Ik heb echt waarderen het delen & leren tussen makers uit alle lagen van het leven. Dank u!!!

Onatah WERKEN: Custom Haak & Leer

www.onahawk.com

www.facebook.com / onatahworks

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator like.author.displayName 1 Zoals

@OnaHawk Ik ben zo blij dat je zei hallo. Ik heb je likes gezien op Facebook en hebben een betekenis te volgen en te zeggen dat er meer, maar had niet rond gekregen om het. Ik ben vereerd dat u geniet van deze blog. Ik probeer een beetje van iets te bieden voor iedereen die houdt van haken, maar met de nadruk op kunst en design.

Proficiat aan u voor het nemen van die ervaringen die anderen zouden hebben gezien als negatief (krijgen van school getrapt, etc.) en draaien ze in een positieve zaak. Ik geloof van ganser harte dat niet iedereen past in dezelfde dozen, dat het niet is een voorwaarde voor succes en dat het verlaten van een ding (door keuze of door geweld) is slechts de eerste stap op weg naar het aanbreken van iets anders.

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

danidoesdoilies
danidoesdoilies

Dank u! Weet alsjeblieft dat ik gebruikte jouw aanstaande boek van gehaakte verhalen in mijn toonhoogte! Ik laat uitgevers weten dat mensen geïnteresseerd zijn in gehaakte verhalen!

rootsandbones
rootsandbones

Hmm, Ik weet niet echt wat te zeggen! Ik ontdekte pas je blog onlangs, via Twitter, en denken dat je altijd interessante dingen te posten.

Maar, laten we eens kijken. Ik werd opgevoed in een sluwe huishouden gebracht, in dat mijn moeder was altijd het maken van dingen (ze nog steeds borduurt kaarten aan deze dag), en ze hebben me altijd aangemoedigd om dingen uit te proberen voor mezelf. Ik mezelf geleerd om te haken toen ik veertien was, als ik had veel zieke dagen van school en wilde iets met me te bezetten. Ik heb niet echt na te streven als een levensvatbare ding om te doen tot twee jaar of zo geleden. I am now self employed, making crocheted things for a living, which is not exactly what I imagined, since I always thought I'd be an artist (as in drawing, or painting, but I don't see why crochet can't be considered an art form).

I live in the UK, and was born and bred here. I play lots of video games. I have a cat who's about a million years old, but still thinks she's a kitten, and is mental with it. I work from home, and look after my mum.

Also I know exactly how you feel about cheese! I love the stuff (apart from anything with veins in, because it doesn't look right to me).

I can be found on twitter (@rootsandbones), tumblr (muladhara.tumblr.com), and Storenvy (aquaridescreations.storenvy.com). Er zijn andere plaatsen waar ik kan ook worden gevonden, maar ze zijn niet zo spannend als de drie I, dus ik zal het bij laten!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@rootsandbones Dank! Ik heb ook het gevoel dat ik ben opgegroeid in een sluwe huishouden. Mijn moeder was meestal druk met ander werk, maar ze was altijd ons naar winkels ambachtelijke, het kopen van ons kunst levert en het verzamelen van haar eigen boeken over knutselideeën om ooit te gebruiken. Af en toe zal ze nemen een project en er iets mee doen en is onlangs weer begonnen haken. Het is zo leuk om te zien.

Ik ben het eens - haak kan een vorm van kunst zeker! Het is moeilijk om een ​​evenwicht als kunstenaar tussen het maken van wat je echt gedreven zijn om te maken en het maken van wat je op rendabele wijze kunnen verkopen vinden. Heb je nog doe je schilderen en tekenen? I think sometimes when you do one art as a hobby and another as a living then both benefit from each other.

Off to visit your links!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

rootsandbones
rootsandbones

@CrochetBlogger Dang, I also meant to say thanks for the follow on twitter, and hope you found the other links interesting!

rootsandbones
rootsandbones

@CrochetBlogger Ja, I still do paint and draw although, because the crocheting is my job, so to speak, I feel guilty for doing anything but crocheting (or research related to it, and similar). Which is kind of stupid, echt, but on the other hand, at least I'm not totally distracted by stuff I shouldn't be doing. I think the drawing is more of a hobby at the moment, en ja, I can see the how they feed/benefit off each other.

Disou
Disou like.author.displayName 1 Zoals

Hallo!!! I have been a loyal follower on Pinterest for a while now and I have stopped by for a visit on your blog from time to time! I am a French girl born in France, I got married to an incredible Israeli man and I have been living in Israel for the last 21 jaar!! Ik gebruikte om Engels te leren, maar ik moest door een rugoperatie die mij op een rolstoel links ... Dat was de moeilijkste periode van mijn leven!!! Maar mijn oma leerde me haak toen ik een klein meisje was en dat is wat is het houden van me gezond voor de laatste twee jaar!!

Ik vond in de haak een manier om hartstochtelijk te leven zonder het verlaten van mijn stoel, dat betekent praten, aandeel, ontmoeten, leren, liefde, creëren, uiten, geven, maar ook ...

Dank u voor ons te vragen om ons te introduceren!! Dat is een geweldig idee!!

Disou

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@disou Heel erg bedankt voor het komen langs om hallo te zeggen. Je verhaal is zo krachtig. Zoals u wellicht weet uit mijn posts over mijn nieuwe boek (www.crochetsavedmylife.com) Ik geloof sterk in de helende aspecten van de haak. Ik hou van de manier waarop u hebt uitgedrukt hoe het u heeft geholpen.

Ik hou ook van hoeveel mensen zich de invoering van over de hele wereld van vandaag!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

danidoesdoilies
danidoesdoilies

HI! I'm Danielle and love your blog! Thank you so much for responding to my question quickly! I am in the midst of attempting to get my book of crochet stories published and am excited to use social media to get my name out there! Anybody interested, please drop by my blog too! It's danidoesdoilies.blogspot.com! Thanks for letting me share! I've got your site bookmarked!

momwithahook
Momwithahook

Hi Kathryn, what a great idea to get to know your readers. Thanks Untangled Knots for the idea. You pretty much know me from our cross convo earlier this year but I'll introduce myself to your readers. I'm Sara aka Momwithahook online and I am a big fan of crochet and more recently crochet bloggers. I write about crochet via my blog and at various article directories. Love your site and learn something new all the time when I visit.

SalenaBaca
SalenaBaca

I just found your blog recently, but have been a faithful follower (especially on facebook) for a few months now! You're really interesting, and I enjoy your posts! Here's a bit about me!

Born and raised hippie in Hawaii, Ik was gezegend met een blote voeten jeugd rijk aan creatieve kunsten waar ik leerde om te haken nog voordat de basisschool hebben. Ik ben getrouwd met mijn man bijna 10 jaar geleden, en we hebben een geweldige tijd het verhogen van twee fantastische kinderen hadden (Hal 14, Aiden 3), twee katten (Had, Foxy Brown), en een hond (En). We zijn een familie van de Luchtmacht, en hebben in Georgië woonde, Okinawa, Engeland, en kijken uit naar de verhuizing naar New Mexico in augustus. Ik ben een fervent gehaakte kunstenaar mijn hele leven geweest, hebben ontworpen over 50 succesvolle patronen, en hebben een lesplan dat heeft geproduceerd geavanceerde en middelactief haak kunstenaars voor meer dan 5 jaar. Ik geniet van de zon, karaoke, Chinees eten, katoenen garen, en een goed boek te lezen. Mijn doelen? Ik streef ernaar een vernieuwend te zijn, oorspronkelijke figuur in de haak wereld (of, althans, te spelen met veel garen en maak leuke dingen). Ik ben globale, so look me up on any of these forums:

www.facebook.com/Baca.Creations

www.etsy.com/shop/ShopBacaCreations

www.ravelry.com/stores/baca-creations

www.pinterest.com/salena_baca

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@SalenaBaca Thanks so much for introducing yourself! It sounds like you've had a colorful, culturally rich life (I love the description of a "barefoot childhood"!!) and infuse that into your work.

I'm wondering if you've had a favorite place that you've lived? I'm from Tucson, AZ and moved to San Francisco about six years ago. Never say never but I can't imagine ever moving away from SF because I'm in love with the city. But there are a few places where I'd like to try living for a season or two at a time just to get that different experience. I've traveled all over the US and been to Buenos Aires (which I loved). Once you get to NM you should check out White Sands (if you've never been) - it's a beautiful place to spend a day!

I'm off to check out all of your links now.

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

SalenaBaca
SalenaBaca

@CrochetBlogger @SalenaBaca I definitely had a colorful childhood, and it was very rich in culture and art (I was lucky!). I've traveled my whole life, I love it! I've been to so many major cities (New York, Chicago, Oahu, Los Angeles, Tokyo, Parijs), but my absolute favorite place is London! I'm fortunate to live just a few hours from it now, and I go every single chance I get - there's always something new to see, do, eat! I will miss London terribly when we move, and I can't imagine loving a place more. I hope to always move around and travel, but I definitely would not be disappointed if I had to settle down in ol' L-Town :) Thanks for the travel tip! I'll add White Sands to my list of place to see in New Mexico!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator like.author.displayName 1 Zoals

@SalenaBaca Interessant! I've never been to London and have heard such mixed things about it but I think that's true of all major cities since everyone is going to have their own unique experiences in them. It's going to be a huge change to go from near-London to New Mexico!!

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Vorige post:

Volgende post: