TAFA Korting voor mijn lezers: Markt uw Haak Werk!

door Kathryn op Juni 18, 2012 · 11 reacties

in Haak Nieuws

crochet discount tafa TAFA Discount for My Readers: Market Your Crochet Work!

Back in March I told you all about The Textile and Fiber Art List (VERTRAGING). Well I am thrilled to say that this great resource for marketing your work would love to have more crocheters involved in what they are doing and so they are offering a 25% korting van een lidmaatschap van de lezers van deze blog!!

What is TAFA?

VERTRAGING is a professional organization designed to help build and strengthen businesses within the fiber arts community. Entrepreneurs in any area of the fiber arts can come together to celebrate the traditions of the past while promoting contemporary use of textiles in art. They are very welcoming to crocheters and want to help us promote and celebrate our craft. (But if you do other fiber arts, je bent helemaal welkom en … wilde alleen maar op wijzen dat ze liefdevolle haak). Het is ontworpen voor mensen die in de vezelkunsten werken (dus als je je haak te verkopen op Etsy, hebben een stand op een lokale handwerkbeurs, patronen verkopen via Ravelry, etc., dan is het iets dat zou kunnen werken voor u.

Wat krijg je van een lidmaatschap?

TAFA is het aanbieden van mijn blog lezers 25% off van de eenmalige contributie, die normaal kosten $75. Ik zal herhalen – Dit is een eenmalige vergoeding, zodat u niet hoeft om een ​​bos van vernieuwing kosten. Je gebruikt nu je korting en je krijgt om lid te worden – periode.

Hier is wat je krijgt dat het een TAFA lid:

 • U zult uw vezelkunsten bedrijf presenteren in de geïllustreerde database die de TAFA website zal zijn. Your work will be viewed by readers who come to the site specifically to look for fiber art. This includes bloggers wanting to write articles, wholesalers looking to buy products, etc.. You increase the market for your fiber art.
 • You join a community of like-minded people who are going through the same things you are as a fiber arts business owner. It’s always great to be part of a supportive community! If you choose to, you can participate in brainstorming, marketing ideas and networking with each other. There are also smaller communities within the TAFA community, such as the TAFA team on Etsy and the members-only Facebook group. And the site will be launching forums in the near future.
 • You get to support the work of other fiber artists. Allereerst, je kunt ze te ondersteunen als u wilt de netwerkmogelijkheden van het deel uitmaken van deze gemeenschap door middel van. Maar gewoon aanmelden om lid te zijn betekent dat uw kosten ondersteunen TAFA en dat is het ondersteunen van andere vezels kunstenaars.

TAFA recht voor u als is …

 • Je bent een breister of andere vezel kunstenaar verkoop van uw werk, zeker in een online omgeving.
 • Je hebt een vrij goed ontwikkelde online aanwezigheid en goede fotografie van uw werk.
 • U wilt uw bedrijf te verbeteren, netwerk met een vezel kunst-gemeenschap en de markt zelf meer.
Wil je zien wat sommige TAFA gehaakte ledenprofielen eruit? Uitchecken Renate Kirkpatrick, Ontwerpen Talented One en Papaver Vert.

Hoe de korting te krijgen

Mijn lezers krijgen een korting van 25% off van lidmaatschap, zodat de totale contributie zal zijn $56.25. Hier is wat je moet doen om de deal te krijgen:

 • Plaats een reactie hier op de blog te zeggen dat je wilt dat de deal.
 • Bezoek de TAFA Lijst ledenpagina.
 • Gebruik de juiste koppeling om een ​​aanvraag om lid te worden indienen. In uw e-mail, zorg ervoor dat je zegt dat je wilt dat de Haak Concupiscence korting!
 • Zodra u bent goedgekeurd zult u uw betaling online betalen. Betaalt u de volledige $75 maar zal worden terugbetaald terug de 25% korting.

Deze deal is actief op dit moment. Het verstrijkt om middernacht PST op zondag juni 24, 2012.

pinit fg en rect gray 28 TAFA Discount for My Readers: Market Your Crochet Work!
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
rayela
rayela

Je bent in, Sharon! Uw sjaals zijn prachtig en we zijn blij om u!

SharonClues
SharonClues

kijkt uit naar de toetreding TAFA ....

rayela
rayela

Ik kijk ernaar uit om met jullie beiden als TAFA leden! Ik heb uw applicaties ontvangen en goedgekeurd hen, dus nu hoop ik de twee van je te zien op de site! Het is fascinerend om te zien hoe elke persoon interpreteert naalden en draad in zulke verschillende manieren. Het maakt de wereld een prachtige, scheppend, en leuke plek om te zijn!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@rayela Zomer - Ik ben zo blij dat dit aantal geweldige nieuwe leden heeft aangemoedigd aan te melden voor de site!

MeggaYarnz
MeggaYarnz

Thanks Kathryn, voor deze oportunity, Ik zal het geld besteden nu, terwijl ik heb nog wat, voor de voordelen die voortvloeien uit netwerken en verbinden TAFA die ik heb moeten doen voor bepaalde tijd. Ik moet echt mezelf meer online te duwen, ( als offline, geplaagd door vermoeidheid al enige tijd).

Denk dat ik nodig om een ​​desktop computer te krijgen, als ik duw mijn laptop tot in het extreme ! hehe

Moet de juiste 'tijd' om dit te doen, de TAFA post op facebook was top van de pagina als ik op FB nu open ! Volg waar ik leiding ! Ik heb een helaas verwaarloosd blog op http://www.artnomadix-meg.blogspot.com met een recente post van sommige van mijn haakwerk. En smaak de uitstraling van wat ik tot dusver heb gezien in uw blog, Ik zal de rest kennisnemen, enige tijd in de nabije toekomst.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@MeggaYarnz Thanks MeggaYarnz! Ik ben opgewonden om te controleren uw blog. Het kan zich verwaarloosd voelen voor je, maar het heeft leuke gearchiveerd spul dat is nieuw voor mij om naar te kijken!

Ik ben blij dat dit TAFA deal bood je de mogelijkheid om jezelf online te duwen een beetje meer. Het is altijd goed om uw vermoeidheid te eren en te rusten als dat nodig is, maar ook duw jezelf wanneer je kunt - vooral creatief!!

Elena_TPKnits
Elena_TPKnits

Ik heb betekenis TAFA treden voor bepaalde tijd, en dit lijkt de perfecte gelegenheid. Gehoord over de Haak Concupiscence promotie via FB. Het insturen van de aanvraag nu!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Elena_TPKnits Thanks Elena - zo blij dat je de push je nodig had om deze geweldige organisatie aan te sluiten!

Trackbacks

 1. [...] Er is $75 abonnementskosten voor TAFA treden. Als je haken en willen een TAFA lid te zijn, je kunt een krijgen 25% korting. Eerst moet u onze richtlijnen lidmaatschap gelezen, dan moet je om te sturen in uw links voor goedkeuring, en dan moet je om over te gaan naar onze post op Haak Concupiscence en een reactie achterlaten. Gewoon zodat er geen verwarring, dit is waar we zijn daar: TAFA Promotie. [...]

 2. [...] het geval je het eerder deze week gemist, zorg ervoor om te controleren of de 25% off lidmaatschap deal die TAFA biedt aan mijn lezers; het morgen verloopt. TAFA is een professionele organisatie die [...]

 3. [...] TAFA bood een korting aan mijn lezers; de deal is afgelopen, maar als je het gemist de post heeft nog steeds de informatie over wat TAFA is alles over [...]

Vorige post:

Volgende post: