Iets in het Water in Brazilië … en misschien Turkije?

door Kathryn op Juni 12, 2012 · 0 reacties

in Haak Art

Post image for Something in the Water in Brazil … and maybe Turkey?

Ik noemde een tijdje terug dat de Iets in het water project, die ik heb deelgenomen tijdens de eerste versie, was op weg naar Brazilië. Het is klaar er, nu, en je kunt het controleren op de Braziliaanse versie van de blog: Iets in het water.

crochet plastic art project 400x533 Something in the Water in Brazil ... and maybe Turkey?

Wendy Osher, de kunstenaar die dit eco-art haken project van start gaat een residency doen in klein landelijk dorpje in Cappadocië, Turkije, en ze hoopt om de vrouwen te krijgen in het dorp die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit project en dus misschien komt er een Turkse versie uit te checken in de nabije toekomst!

pinit fg en rect gray 28 Something in the Water in Brazil ... and maybe Turkey?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: