Iets in het Water in Brazilië … en misschien Turkije?

I mentioned a little while back that the Iets in het Water project, die heb ik deelgenomen aan tijdens haar eerste versie, was heading to Brazil. It’s ready there, nu, and you can check it out on the Brazilian version of the blog: Alguma Coisa nb Agua.

Wendy Osher, the artist who launched this eco-art crochet project is going to do a residency in small rural village in Cappadocia, Turkey, and she is hoping to get the women in the village interested in participating in this project as well so maybe there will be a Turkish version to check out in the near future!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!