Iets in het Water in Brazilië … en misschien Turkije?

Ik heb gezegd een tijdje terug dat de Iets in het Water project, die heb ik deelgenomen aan tijdens haar eerste versie, was post naar Brazilië. Het is daar klaar, nu, en u kunt check it out op de Braziliaanse versie van de blog: Alguma Coisa nb Agua.

Wendy Osher, de kunstenaar die deze eco-kunst haak project gelanceerd gaat doen een residentie in landelijke dorpje in Cappadocië, Turkije, en ze hoopt om de vrouwen in het dorp geïnteresseerd in deelname aan dit project zo goed dus misschien zal er een Turkse versie om te controleren in de nabije toekomst!

Support posts like this one with a a small monthly contribution through Patreon. A minimum of $1 per month gives you access to my monthly newsletter; additional rewards at higher funding levels.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *