Delen Sommige schrijven over Haak

door Kathryn op Juni 7, 2012 · 5 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Sharing Some Writing About Crochet

Ik schrijf veel artikelen over willekeurige dingen dan op HubPages. Een tijdje terug, ze hadden een schrijfwedstrijd en ik deed een reeks van artikelen die soort zijn werken van creatieve non-fictie over haken. Ik denk niet dat ik ooit kreeg rond om ze te delen hier op de blog, dus ik dacht dat ik je een aantal links voor leesplezier bieden.

De kracht van de Dollar Garen Haak rechthoeken

Ik ging door een fase van het maken van tonnen gehaakte rechthoeken met goedkope garen, geen idee wat ik zou gaan doen met die stukken. Ik delen die ervaring hier en vieren het proces van de haak over de product (dat ben ik niet altijd goed in het doen!)

Brief aan de Eerste Dress I Gehaakte

crochet dress detail Sharing Some Writing About Crochet

Dat is de top van de eerste jurk die ik ooit gehaakt. En hier is het link naar een brief Ik schreef die jurk over hoe het is perfect, zelfs al is het niet. Ik denk ook dat dit stuk viert werkelijk de onvolmaaktheid in handgemaakte artikelen in het algemeen.

Geachte Deken die moeten worden uitgehaald

Soms projecten gewoon niet werken. Het is triest, maar het gebeurt. Ik schreef mijn gevoelens over het in een breaking-up brief aan een deken.

Mooie Brief aan een Vintage Franse Yarn

Ja, dit is een andere brief – een draad in plaats van een project ditmaal. Volg deze link en je zult ook te weten komen van deze ene wat ik overwogen om als mijn yarnbombing naam als ik ooit kreeg in yarnbombing. icon smile Sharing Some Writing About Crochet

pinit fg en rect gray 28 Sharing Some Writing About Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
yarnivore
yarnivore

Moordenaar! Ik dus absoluut dol op de brief aan uw eerste gehaakte jurk. Hoe bitterzoet en waarheidsgetrouwe!

Trackbacks

  1. [...] gedeelde links naar een aantal van mijn creatief schrijven over haken. En [...]

Vorige post:

Volgende post: