Mijn Haak Thuis: Retro tafelkleed

door Kathryn op Juni 15, 2012 · 4 reacties

in Mijn haakwerk

A funny thing happens when people spend time in my home. They notice a little bit of crochet right away and comment on it, usually saying something nice or asking if I made something they see. Then after sitting for a little while, they notice something else in crochet. And then something else. And at some point in the visit they say that there’s crochet everywhere. icon smile My Crochet Home: Retro Tablecloth

Het is waar. I have a lot of crochet on display in my house but it’s in little bits here and there so it doesn’t immediately hit the senses as a completely crochet-covered home. I thought I’d start sharing with you what some of the crochet looks like in my space, starting with a tablecloth in my kitchen.

crochet tablecloth1 My Crochet Home: Retro Tablecloth

De “tafelkleed” is eigenlijk een gehaakte deken die je eerder hebt gezien als de achtergrond in veel van mijn foto's. Het is een grote oranje en gele oma vierkant dat ik hou omwille van het plezier, stoutmoedig, retro kleuren. Ik kan geen aanspraak maken waardoor dit een; Ik vond het bij Goodwill voor een paar dollar en bracht het mee naar huis waar het zeer geliefde.

Ik heb het op meerdere plaatsen in mijn huis, maar de plaats is nu, en de plaats die het beste werkt, is in mijn keuken. Ik probeer de keuken een plaats van zonnige heldere kleuren. Ik heb rode pannen. Ik heb oranje en gele retro bloemen containers voor dingen zoals rijst en pasta. Dus de deken past precies in. Ik gebruik het als een tafelkleed over een hoge bijzettafel naast mijn wastafel, een tafel die mijn koffiezetapparaat houdt, enkele kopjes koffie en meestal een van mijn drie snijplanken. Het is acryl zo als het vies wordt kan het gewoon in de was.

Heeft u haak in uw keuken?

pinit fg en rect gray 28 My Crochet Home: Retro Tablecloth
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] liet zien hoe mijn gehaakte deken wordt gebruikt als een [...]

  2. [...] Ik kocht een grote retro gehaakte deken bij een tweedehands winkel die je onlangs nog eens hebt gezien, want het is vernieuwd in een keuken tafelkleed. [...]

Vorige post:

Volgende post: