Mijn haak-Home: Cirkel vesten = kunst aan de muur

Ik heb geprobeerd om erachter te komen wat te doen met mijn lege slaapkamer muren voor een tijdje. Ik Tenslotte kwam met een oplossing:

Haak kunst aan de muur!

If those hanging pieces of crochet look familiar to me, it’s probably because you’ve seen me wearing them before:

The two items are circle vests that I made awhile back. I love their dramatic effect but I don’t wear them all that much. They’d been serving as decoration on two chairs in my living room but their colors don’t actually match the color scheme of my living room. They are perfectly matched to the bedroom however.

Now I’m the first to admit that I need to do a better job of hanging these crochet wall art pieces. They’re off-kilter and crooked, with nails in the wrong places so that they aren’t shaped evenly. Wat kan ik zeggen? I’m a short girl and my ceilings are really tall and I did the best that I could. I actually have a super long list of things that need to be adjusted in this home when I get a nice tall friend to come over and lend me a hand. But all in all, I’m really really happy with my new crochet wall art even though it needs to be re-hung properly.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

4 Opmerkingen:

  1. good idea

  2. Awesome!

  3. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!