Help Fund Fair Trade LED Haak “Frisbee” op Kickstarter

door Kathryn op Juni 20, 2012 · 1 commentaar

in haak over de hele wereld

crochet frisbee 400x457 Help Fund Fair Trade LED Crochet Frisbee on Kickstarter

Drie dingen die ik denk dat zijn cool komen samen op een plaats: Kickstarter financiering, fair trade haak-en LED-licht frisbees. Een bedrijf genaamd Pocket Disc is op zoek te verhogen $50,000 in de financiering van een nieuw product met de naam van een LunaDisc creëren. De LunaDisc is een gehaakt ding lijkt op een frisbee die kan worden gebruikt dag en nacht omdat het verlicht met LED-verlichting. Het is handgemaakt door Maya ambachtslieden die een eerlijk loon voor hun werk ontvangen.

De geschiedenis van de Pocket Disc

fair trade crochet 400x335 Help Fund Fair Trade LED Crochet Frisbee on Kickstarter

Dus totdat ik zag Kickstarter project, Ik had niet eens gehoord van de Pocket Disc dus ik denk misschien heb je ook niet. In principe, het verhaal gaat dat Patrick, oprichter van Pocket Disc, heeft een jonge dochter die een kleedje dat zat op hun einde tafel voor een lange tijd gehaakt. Pocket Disc medeoprichter raapte het op een dag en gooide het bij Patrick. Een fout in de steek werk had een kleine lip rond de rand van het kleedje gemaakt, zodat wanneer de disc is gooide hem gehandeld in principe net als een frisbee doet. De Pocket Disc werd geboren en naar verluidt meer dan een kwart miljoen mensen hebben nu deze gehaakte frisbees thuis.

Fair Trade voor de LunaDisc

De LunaDisc is een nieuw product van The Pocket Disc makers. Het is nog steeds dezelfde zachte draad haak disc, maar het is al uitgebreid met LED-verlichting, die worden gehaakt recht in de schijf. U kunt het buiten gebruiken 's nachts, want je kunt nog steeds zien. En je kunt het gebruiken in binnen in een donkere kamer voor wat ik stel zou een Rave-Style effect in uw huis. (Een voordeel van deze schijven dan frisbees is dat ze zijn zacht, zodat ze kunnen in het huis gegooid worden zonder schade aan iets of iemand.)

De Pocket Disc mensen die al werken met handcrafters in kleine dorpen met behulp van Fair Trade praktijken. Ongeveer 400 Maya ambachtslieden in Mexico ontvangen een eerlijk loon voor handcrafting de schijven uit haak draad. De hoop is dat de LunaDisc nog populairder zal worden en zal het bedrijf toelaten om het aantal ambachtslieden dat ze werken met verdubbelen. Deze ambachtslieden ondersteunen hun families tijdens de uitvoering op de traditie van handwerk. (Ik krijg steeds meer geïnteresseerd in eerlijke handel haak; Ik schreef over het voor Crochetvolution, deed een recente post op Braziliaanse pop tab haak en zal worden voortgezet om u meer en meer vertellen over dit als ik blijven om het te onderzoeken.)

De Kickstarter Project

kickstarter crochet Help Fund Fair Trade LED Crochet Frisbee on Kickstarter

Ik hou echt van Kickstarter. Als je het niet hebt gebruikt, in principe mensen zetten hun project ideeën die er zijn en als je gelooft in het project dan kunt u uw geld waar je geloof is en ondersteunen het project met een belofte. Je iets met betrekking tot het project te krijgen in ruil. Bij voorbeeld, Ik koos om te doneren $25 de LunaDisc project dus als ze hun financiering doel te bereiken zal ik mijn eigen LunaDisc krijgen in een beperkte oplage ontwerp.

De LunaDisc jongens proberen te verhogen $50,000 via Kickstarter. Het geld gaat naar het kopen van de materialen om de schijven te maken. (Materialen moeten worden verstrekt aan de voorkant om eerlijke handel ambachtslieden.) Als je toevallig te hebben $5000 om dan te verpanden zul je worden beschouwd als een VIP backer en je krijgt te gaan op een vijfdaagse reis voor twee naar Guatemala om de ambachtslieden te ontmoeten. Maar u kunt steunen dit project vanaf zo weinig als gewoon $1.

pinit fg en rect gray 28 Help Fund Fair Trade LED Crochet Frisbee on Kickstarter
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] vaak geschreven over het idee van eerlijke handel haak, waar een bedrijf telt ambachtslieden in minder welvarende landen op een eerlijk loon en ze haken artikelen [...]

Vorige post:

Volgende post: