Dolce and Gabbana voor kinderen

Dolce and Gabbana, de mode-ontwerpers die een verrassende hoeveelheid hebben Haak in hun collecties, heeft debuteerde een nieuwe lijn van kleding voor kinderen. Ik ben niet helemaal zeker waarom een five-year-old een D moeten&G label maar wat ik echt wilde weten was als er haak in deze nieuwe kinderen-collectie.

Het is dus moeilijk voor mij om te vertellen enkel door foto 's, maar ik denk dat ik zie een beetje van D&G haak, beginnen met wat kijken als raffia haak hoeden voor jongens:

En dan ik zweer dat deze kleine schoenen eruit haak voor mij:

Wat denk je – zijn deze haak? Zoniet, ze zijn volledig rijp voor sommige haak copycatting! Eigenlijk, ongeacht wat je zou denken over jonge kinderen dragen merkkleding, Er zijn een aantal super schattig ontwerpen hier zeker de moeite waard een kijkje voor inspiratie.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *