Dolce and Gabbana voor kinderen

Dolce and Gabbana, the fashion designers that have a surprising amount of Haak in their collections, has debuted a new line of clothing for kids. I’m not quite sure why a five-year-old needs a D&G label but what I really wanted to know was if there was any crochet in this new kids collection.

It’s so tough for me to tell just by photos, but I think I see a little bit of D&G crochet, starting with what look to be raffia crochet hats for boys:

dolce gabbana kids1 Dolce and Gabbana For Kids

dolce and gabbana kids Dolce and Gabbana For Kids

And then I swear these little shoes look like crochet to me:

dolce gabbana baby Dolce and Gabbana For Kids

Wat denk je – are these crochet? Zoniet, they’re totally ripe for some crochet copycatting! Eigenlijk, regardless of what you might think about young kids wearing designer labels, there are some super cute designs here definitely worth a look for inspiration.

pinit fg en rect gray 28 Dolce and Gabbana For Kids

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!