Schitterende garen tuin nu tentoongesteld

Je weet nog toen ik deed mijn roundup van ideeën voor Haak tuinen? Ik vermeld op het moment dat kunstenaar die Catherine Reed was het samenstellen van een installatie tuin van de kunst die tentoongesteld in Noord-Californië in juni worden zou. Goed, het is juni … en Reed heeft stuurde me wat foto's van de installatie die ik krijg om te delen met u nu! Springen voorbij de pauze om te zien:

De garen tuin werd samengesteld door Reed maar ze had hulp krijgen van het gebeuren. Het hele ding begon omdat ze kreeg een enorme doos van gedoneerde garen en het was meestal in kleuren die haar van bloemen herinnerde. Ze kreeg werken Haakvideo te zetten in ongeveer drie maanden van het werk van de haak zichzelf. Ze kreeg ook hulp van over 16 verschillende communautaire leden die toetraden haar op drie verschillende gelegenheden om te doen sommige groep Haakvideo.

Naast de bloemen, waardoor het grootste deel van een goede tuin natuurlijk, Er zijn andere kleine details zoals dit garen fontein:

Het is te zien in Ukiah, CA op de Arts Council van Medocino Gallery.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen:

  1. Awesome!~

  2. Pingback: Haak Blog Roundup: Juni in Review — haak wellust

  3. Pingback: Nieuwe haak kunst stoel vanaf Catherine Reed — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!