Haak als een hulpmiddel om Beat Addiction

door Kathryn op Juni 5, 2012 · 8 reacties

in Haak Gezondheid

Post image for Crochet as a Tool to Beat Addiction

Kan haak worden gebruikt als een hulpmiddel om u te helpen een verslaving te overwinnen? Auteur Stanton Peele, Ph.D., J.D. heeft een succesvol boek over het overwinnen van verslaving genoemd geschreven 7 Tools om Beat Addiction Crochet as a Tool to Beat Addiction. Zoals je kunt raden, hij schetst zeven verschillende tools die je moet combineren om uw verslaving te breken om dingen zoals sigaretten of het internet. Ik geloof dat haak kan worden gekoppeld aan een paar van die instrumenten.

Met behulp van uw individuele Resources

Een van de zeven instrumenten voor het overwinnen van verslaving die auteur Peele suggereert in zijn boek is “gebruik te maken van uw individuele middelen”. Dat is een brede categorie, hoewel, dus laten we eens kijken naar enkele van de specifieke dingen die hij vertelt over en te zien hoe zij zich verhouden om te haken:

  • Hobby's en interesses. De hobby's en interesses die je kunt echt een geweldige afleiding en je afleiding nodig hebt wanneer je probeert om een ​​verslaving te breken. Haak is duidelijk een hobby / interesse.
  • Manieren om te ontspannen. De interne middelen die je hebt om je te helpen ontspannen naar beneden brengt je stress en helpen doorbreken uw verslaving. Velen van ons haken om te ontspannen!
  • Herkennen en de waardering van uw eigen sterke punten. Het idee hier is dat als je weet dat je ergens goed in bent dan kun je extrapoleren dat op zijn minst stellen dat je goed kan zijn bij het verslaan van je verslaving. Ben je goed in bepaalde aspecten van de haak? Erkennen en waarderen dat!

Een tangens …

In het hoofdstuk over individuele middelen, Peele verwijst naar het werk van psycholoog Saul Shiffman die bij de technieken gekeken die sigaret verslaafden met succes zou kunnen gebruiken om de drang weerstaan ​​om opnieuw te beginnen met roken. Drie van de vijf gedragsmatige technieken die hij noemde zijn ontspanning, een afleidende activiteit kiezen en een vertragende activiteit selecteren. Dit zijn allemaal dingen die haak kan worden gebruikt voor. Het kan ontspannen u, zodat u niet de behoefte voelen om te roken of het kan je helemaal afleiden van de drang om te roken (of zich bezighouden met andere verslavend gedrag). Als alternatief kan je jezelf vertellen dat je gaat dit veel rijen of dat project afmaken voordat je gaat roken, uitstellen van het verslavend gedrag als middel bezuinigen en uiteindelijk ophouden gedrag.

Ondersteuning

Nog een van de instrumenten die Peele zegt dat nodig is, is ondersteuning. Wanneer je probeert om een ​​verslaving te breken, je ondersteunende mensen in je leven die gaan om u te helpen bij het wegblijven van de verslavend gedrag nodig. En je moet ook algemene ondersteuning in uw leven, mijns inziens, om u te helpen sterk en gelukkig en weg van de problemen die de verslaving gemaakt in de eerste plaats te blijven. Dit heeft niet direct betrekking te haken, maar in mijn ervaring crocheters zijn echt een vriendelijke, genereus, het geven van groep. Als je jezelf open te stellen voor de haken gemeenschap en vragen voor die steun, Ik twijfel er niet aan dat u het zult vinden. Ik heb ook een heleboel mensen die haak groepen toegetreden bekend en vond dat de steun er ging veel verder dan alleen elkaar helpen met hun steken.

Voort te zetten en Bereiken Goals

De zevende gereedschap in Peele's boek is om doelen na te streven en te bereiken. Het idee hier is dat je doelen die voor u belangrijk zijn, zodat je een grotere reden voor het stoppen met je verslaving dan alleen "het is slecht voor mij" of "iedereen zegt dat ik moet stoppen" kan hebben ingesteld. Het hebben van een groter doel zal u helpen om daadwerkelijk te kunnen stoppen met de verslaving in plaats van terug in het vallen na slechts een korte periode van tijd. Maar de doelen hoeven niet specifiek voor wat je stoppen te zijn. Het stellen van doelen en het doel-prestatie zijn goede vaardigheden op te bouwen.

Bij voorbeeld, Peele spreekt specifiek over persoonlijke doelen “die hij omschrijft als doelen "je streven om jezelf een beter mens te maken, te verbeteren en vooruit uw leven ". Dus je zou-haak-gerelateerde doelen die helpen doen stellen dat, zoals een doel om gehaakte items voor een bepaald goed doel. Elke keer dat je de drang om deel te nemen in uw verslavend gedrag, vraag jezelf af of dat helpt u uw doelstellingen verder. Het is waarschijnlijk niet; dus pak je haak en haak naar je doel! Peele vermeldt tevens uitdrukkelijk dat het goed is om te werken aan doelen die bijdragen aan uw gemeenschap, zodat doelen rond liefdadigheid haken goed zijn om die reden ook.

Noot: Dit is een korte blik in de aard van de dingen die ik over heb geschreven in mijn aanstaande boek over de voordelen voor de gezondheid van de haak, die zal worden coming out in de komende maanden. Als u wilt weten wanneer het klaar is, je kunt aanmelden voor de mailinglijst.

 

pinit fg en rect gray 28 Crochet as a Tool to Beat Addiction
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Haken kunnen helpen met een ernstige verslaving aan drugs en. Ik ben een bewijs van deze. Ik was verslaafd aan opiaten voor vele jaren. Toen ik eindelijk geluisterd naar mijn psychiater en checkte mezelf in detox Ik nam alleen 2 dingen-een haaknaald en garen. Ik heb schoon en nuchter voor 4 jaar en heb een aantal van mijn ontwerpen gepubliceerd in grote haak magazines hadden. Het proces van het ontwerpen en het maken van gehaakte ik nergens. Er is veel meer aan de hand-als mijn geloof en steun van AA en NA-leden, maar het haken was en is een belangrijk onderdeel van mijn herstel. Bedankt voor het artikel!

carolmckayau
carolmckayau

Ik ben in de war Kathryn, Haak is en verslaving. Is uw verslaving niet Haak? Ik dacht dat we dat gemeen?!

Trackbacks

  1. [...] Hoewel niet de meest populaire, mijn favoriete plaats om te schrijven was het een op twee verschillende groepen crocheters dat trotseren de stereotypen mensen soms hebben over wie haakt. En ik heb ook genoten van delen van een aantal schrijven over hoe haak kan nuttig zijn wanneer het proberen om een ​​verslaving te verslaan. [...]

  2. [...] hier gesproken in het verleden over haken kan worden om einde verslavingen verschillende soorten hulp. Een 1979 krantenartikel vertelt over een “potige blok metselaar” die had [...]

  3. [...] Schept de mogelijkheid van een inkomen door “selling, ruilhandel en / of het verwerven van een verhandelbare vaardigheid”. Dit waren enkele van dezelfde belangrijke voordelen die ik ontdekt over haken bij het doen van het onderzoek voor mijn eigen boek. Craft geneest! Meer informatie over haak als een instrument om verslaving te verslaan. [...]

Vorige post:

Volgende post: