Haak Kunst in de ondernemingsraad

door Kathryn op Juni 1, 2012 · 7 reacties

in Mijn haakwerk

De laatste tijd heb ik het maken van een heleboel kleine stukjes haak kunst. Ik dacht dat ik een paar van hen te delen. Misschien zullen ze je inspireren om iets artsy met je haak zo goed doen!

Empty Wine Packaging

A little while back I joined the Virgin Airlines wine club, which delivers wine to my house in big batches. I received my first box of fifteen wine bottles and as soon as I saw the thing they were packaged in I knew I needed to turn it into something artistic.

Here’s what I saw:

wine package 400x172 Crochet Art in the Works

I have a huge bunch of granny squares in various sizes that I haven’t used for anything:

granny squares Crochet Art in the Works

So I made this:

granny square crochet art Crochet Art in the Works

All I did here was I pulled out the brown, blue and cream colored squares that I had. I put the larger squares inside and the smaller squares outside, just gluing them all down. I love the three-dimensionality of it and varying layers / diepte. I haven’t decided where I’m going to hang this yet but I’m happy with it.

Art Collage with Crochet

I picked up this kind of frightening large art piece from Goodwill for a few bucks:

canvas art Crochet Art in the Works

The first thing I did was add some doilies on top to cut the harshness of that background:

art with doilies Crochet Art in the Works

Then I started adding in photos of old magazines, photos of some of my crochet pieces and a few actual partial crochet granny squares:

crochet art collage Crochet Art in the Works

I have mixed feelings about this piece. For now it serves as a nice addition to my mantle but I think it’s really just a draft of an idea I want to develop further, collaging together crochet with photos of crochet on canvas backgrounds.

Undecided Piece in the Works!

crochet art pieces Crochet Art in the Works

Ik heb het verzamelen van deze stukken bij elkaar om iets te maken, maar ik weet nog niet wat dat er iets gaat worden.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Art in the Works
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

I'm loving the wine bottle case piece. I'm somewhat disturbed by the painting from Goodwill - I think seeing it first colored my view of your crochet additions!

thornberry
thornberry

Kathryn, I love that you turn your crochet into art! I only tend to think about clothing and blankets - it's great to see this.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter I completely understand - it creeped me out working on it!! :) I actually have the second part of the wine bottle casing, ook (Er was een op de bovenkant van het pakket en een aan de onderzijde) en ik denk ik maak een tweede stuk te gaan met haar, maar ik heb nog niet besloten of ik wil een soortgelijke kleurenschema of een complement in plaats daarvan gebruik.

Laatste blog post: Haak - Haak Concupiscence

Trackbacks

  1. [...] Ik deelde foto's van enkele van de-haak-gerelateerde spullen pakte ik op een reis naar familie te bezoeken. Bovenstaande jurk was een werk in uitvoering op het moment maar uiteindelijk moest worden uitgehaald, want ik maakte veel te veel gekke fouten met het. Het is jammer, omdat het garen was garen Ik heb echt genoten van Candy Streng, dat was ook de indie garen verkopers Ik geprofileerd in deze tijd vorig jaar. De gehaakte deel van die frogged jurk werd eigenlijk een decoratieve boeket bloemen in een vaas in mijn keuken voor een tijdje, maar nu is het eigenlijk een deel van een groep van stukken die ik ga werken in een gemengde media kunstproject: [...]

  2. [...] Boven de open haard: gehaakte kunst op canvas [...]

  3. [...] Ik speel al rond met het maken van enkele gehaakte kunst van mijn [...]

Vorige post:

Volgende post: