Busting Stereotypen: Senior Yarnbombers en Rock Chick Crocheters

door Kathryn op Juni 22, 2012 · 2 reacties

in Haak Nieuws

crochet girls 400x266 Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters

Deze rock chicks zijn ook crocheters.

In 2010 de Craft en Hobby Association deden een studie waaruit blijkt dat meer dan zeventien miljoen huishoudens in de Verenigde Staten huisvesten een crocheter. Duidelijk crocheters komen uit alle lagen van het leven. Ze zijn jong en oud, mannelijke en vrouwelijke, conservatieve en edgy. Ondanks deze, stereotypen bestaan ​​en vele, veel mensen blijven geloven dat ze alleen mensen die haken zijn ouderen die het ambacht geleerd als kinderen. Het is niet waar; haak wordt gedaan door mensen van alle leeftijden die het geleerd in verschillende stadia van hun leven.

older yarnbomber Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters

Deze vrouw is een yarnbomber

En zelfs binnen de haak gemeenschap, er zijn stereotypen. Zeker, we weten dat er edgy jong crocheters en we zijn niet verbaasd om te ontdekken dat er crocheters van alle leeftijden … en toch, we aannemen dat de jonge edgy crocheters zijn de enigen die alle van de Geek Craftery en yarnbombing doen. Maar dat is ook niet waar. Oude mensen yarnbomb, ook.

Dus ik dacht dat ik zou delen vandaag twee verhalen, beide ongeveer crocheters. Ze hebben niets te maken met elkaar, behalve voor het feit dat ze breken de stereotypen die mensen zowel binnen als buiten kan van de gemeenschap hebben over wie haakt.

Eerste, Ik zal delen Deap Valley. Dit is een edgy rock chick duo. Ze hebben dit Janis Joplin gruis dat ze combineren met invloeden uit metal en blues tot deze edgy muzikale klank maken. Ik zal eerlijk zijn; het is niet mijn kopje thee. Maar, wat ik leuk vond was dat ik kwam erachter dat deze twee meisjes eigenlijk voor het eerst ontmoet op een handwerken klasse. Ze gebonden dan haaknaalden. Dus als je iemand die denkt dat er slechts een bepaald type vrouw die haakt tegenkomen; deze muziek video te delen en hen te laten weten dat deze meisjes waren crocheters samen voordat ze wiegde samen.

Tweede, Ik zal de yarnbombers delen.

Dit is een groep mensen die samen zijn gekomen om de wereld van yarnbombing naar Las Vegas te brengen met het doel van “verfraaiing van het stedelijk landschap een steek op een moment”. Ze zijn een groep uit de West Flamingo Senior Center en ze claimen niet alleen cool zijn senioren, maar ook als eerste yarnbombing groep in Las Vegas. Dus ongeacht wat uw mening over yarnbombing is, je moet toegeven dat deze senioren duwen de envelop en het breken van de stereotypen.

Wie weet u dat tart de stereotypen die mensen hebben over haken?

pinit fg en rect gray 28 Busting Stereotypes: Senior Yarnbombers and Rock Chick Crocheters
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] niet de meest populaire, mijn favoriete plaats om te schrijven was het een op twee verschillende groepen crocheters dat trotseren de stereotypen mensen soms hebben over wie haakt. En ik heb ook genoten van delen van een aantal schrijven over hoe haak [...]

  2. [...] crocheters dat de stereotypen mensen trotseren soms over wie haakt [...]

Vorige post:

Volgende post: