Verbazend: Gestolen Haak keert terug naar huis na 25 Jaar

door Kathryn op Mei 22, 2012 · 5 reacties

in Haak Nieuws

Lucille Ball 235x300 Amazing: Stolen Crochet Returns Home After 25 YearsI’m going to share a story with you today. As you read it, try to imagine what it would feel like if you were the protagonist of the story

So pause for a moment and imagine that you have crocheted tablecloths for every girl in your family except for your youngest daughter. You are working on that final crochet tablecloth now, putting all of your love into that item so that her table exudes that love once the finished item is placed there.

Now imagine that you take the WIP with you in the car so that you can work on it in your free time. You stop at a park but of course you don’t want to get the tablecloth dirty so you don’t take it out to work on it there. While you’re enjoying your time at the park, your car gets broken in to. Of all things, the crochet tablecloth is taken.

Pause and imagine how that would feel. You were putting your heart and soul (en garen!) into that piece for your youngest daughter and now it’s just been ripped away. What would you do? Would you start over with a new WIP? Would you try desperately to find the thief? Or would you just give up altogether, defeated by how discouraging it would be to have this happen?

Natuurlijk, you’d eventually have to let it go. So let’s say now that you’ve done that. In werkelijkheid, let’s say that twenty five years have passed. You’re going about your business, having probably crocheted many other items in that time span. The tablecloth is a long ago memory that maybe stings a little bit but you rarely think of it. Tot op een dag wanneer je loopt in je zus in het huis van de wet en zien haar werken op diezelfde tafelkleed dat werd gestolen uit uw auto!

Wat zou je denken? Zou je denken dat zij degene was die hem had gestolen? Zou je denken dat de tijd was gestopt? Of zou je niet eens je eigen werk herkennen?

Goed, laat me je vertellen, Dit is een waar gebeurd verhaal. Ik zag het in de Schiereiland Nieuws Review. De zuster-in-law is onderdeel van een kerk groep die gehaakte items voor senioren maakt, de daklozen en anderen in nood. Een ander lid van de groep is juni Tempel die werkt part-time bij een tweedehands winkel waar al haar medewerkers weten aan een gehaakte items of garen donaties voor haar gehaakte groep gereserveerd. One of the items that came into the second hand store was that stolen half-finished tablecloth. The sister-in-law felt drawn to the piece and decided to take it home and work on finishing it. She was doing just that when the maker of the piece walked into the home and saw the tablecloth there!

Can you imagine?!

pinit fg en rect gray 28 Amazing: Stolen Crochet Returns Home After 25 Years
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
Elisabeth Andree
Elisabeth Andree

Hallo Kathryn, This is truly an amazing story, life goes on 'zigzagging' roads. Thanks for sharing and for your comment and link on my blog.

dlyrs
dlyrs

This is an amazing story. Wonder where it's been all these years. :)

AmbassdrCrochet
AmbassdrCrochet

Awesome story! My mother crocheted me a blanket and I took it everywhere. Her car was stolen, and when they found the car my afghan was gone :( They never did recover it. Dat was ongeveer 36 jaar geleden.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@AmbassdrCrochet Aw that's so sad. Het is altijd vreemd voor mij als er dingen worden genomen dat er geen monetaire waarde hebben, gewoon sentimentele waarde. Misschien is je deken is er nog steeds wordt gewaardeerd door iemand ergens gedacht!

Vorige post:

Volgende post: