Herbestemming Een Haak Pillow in een andere

door Kathryn op Mei 18, 2012 · 2 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for Repurposing One Crochet Pillow Into Another

Toen ik voor het eerst geleerd hoe te haken Ik maakte een miljoen sjaals. Het volgende wat ik maakte was een set van drie kussens. De woonkamer had ik op dat moment was een grijze en roze kleurstelling dus dat is wat ik deed voor de kussens. Ik heb diezelfde kussens in mijn huidige woonkamer voor de afgelopen twee jaar (sinds ik verhuisd appartementen) maar ze echt niet de kamer niet meer overeenkomen. Meer, de gehaakte kussens die zo groot keek op het moment niet zo goed uit voor mij nu dat ik meer ervaring met gehaakte hebt. Dus heb ik besloten dat het tijd is om kikker en re-doel hen.

Ik ben begonnen met deze:

crochet pillow1 Repurposing One Crochet Pillow Into Another

Ik heb eigenlijk dit echt leuk vond toen ik voor het eerst maakte het. Na verloop van tijd, hoewel, I’ve gotten sick of the amateur look of the pink edging and buttons which also don’t match my current home’s color scheme anyway (which is light blue, zwart, grijs en paars). Dus, I decided to frog it and use the basic grey again on two smaller pillows incorporating blue and black yarn in small bits.

reclaimed yarn Repurposing One Crochet Pillow Into Another

I have some purple pillows I don’t like that came with my purple couch so this seemed like the perfect time to cover them up with crochet.

pillow Repurposing One Crochet Pillow Into Another

The funny thing about my crochet path is that I didn’t learn granny squares until I’d learned lots of other techniques. Many people learn these right away, in childhood even, but to me they were this mystery that later became revealed after I’d practiced many other stitches. I’ve kind of fallen in love with granny squares. Specifiek, I like working on large grannies that use very few color changes. You’ve seen this before when I’ve shared my granny square dekens. So I decided what I wanted to do with the reclaimed yarn was make two large granny square pillows, one featuring blue and one featuring black, but both predominantly in the grey reclaimed yarn.

granny square pillow Repurposing One Crochet Pillow Into Another

I did the blue one first. All I did here was made a large granny and then wrapped it envelope style around the pillow I had.

crochet pillow cover Repurposing One Crochet Pillow Into Another

Then I used single crochet to stitch all of those sides together. Ik besloot om een ​​blauwe gehaakte bloem aan deze kant toe te voegen voor momenten dat ik wilde een meer decoratieve kussen te geven dan alleen de basis-plein aan de andere kant.

back of crochet pillow Repurposing One Crochet Pillow Into Another

Ik gebruikte toen de resterende grijze garen om een ​​soortgelijke aanpak van de grijze en zwarte kussen nemen. Ik verdeelde de twee zwarte rijen van het plein anders dan ik met de blauwe regels had gedaan, want ik wilde niet een volledig bijpassende uitstraling. Ik koos niet om een ​​bloem toe te voegen aan de achterkant van de zwarte.

granny square pillows Repurposing One Crochet Pillow Into Another

Ik zou graag uw feedback op mijn besluit over herbestemming mijn gehaakte kussens.

pinit fg en rect gray 28 Repurposing One Crochet Pillow Into Another
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Deze zijn beide erg leuk. Het is altijd geweldig om te schudden home decor met een aantal bijpassende gehaakte accenten.

Vorige post:

Volgende post: