Nieuwe Crochet Dress: Schaduwen van Paars

door Kathryn op Mei 25, 2012 · 3 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for New Crochet Dress: Shades of Purple

Ik heb een nieuwe gehaakte jurk voor mezelf gemaakt, dus ik dacht dat ik een aantal foto's te delen. Het is gedaan met verschillende steken en verschillende paarse garens.

purple crochet dress New Crochet Dress: Shades of Purple

Het bovenste gedeelte wordt gedaan met post steken en werkte in Karabella Aurora Melanage garen dat is een extrafijne merino. De vaste paars wordt gedaan in treble haak steek en is Patons Silk Bamboo. En de zijpanelen zijn gedaan in Lorna's Laces Shepherd Sport garen en werkte in geribde hstk.

crocheted dress New Crochet Dress: Shades of Purple

De bovenkant van de jurk is niet krom zoals het eruit ziet in die foto – Ik was gewoon draaien grappig om te pronken met dat zijpaneel. Dat gezegd, er zijn een aantal eigenaardigheden over deze jurk, dat is wat er gebeurt, want ik jurken werken zonder patronen in het achterhoofd. Dus er zijn een aantal dingen die ik hou van hier en een aantal dingen die ik zou tweak.

Ik hou van de col op deze jurk en de mouwloze vorm van de top. Ik vind dat het gedeelte na de steek eindigt op een onhandige plek in het midden-buste en ik maak er een eind rechts onder mijn borsten als ik het opnieuw deed het. Ik zou ook een band van een ander ontwerp toe te voegen voordat u in op de paarse paneel om een ​​meer gedefinieerde taille op de jurk maken.

Ik hou van het idee van die driehoekige zijpanelen. Ik hou niet van hoe ze kwam uit op zoek op mij omdat de vorm doet me breder te kijken in plaats van het vleien me zoals ik dacht dat het zou. (Bedroog ik het in de foto's, zodat je niet echt kan vertellen hoe breed het maakt me kijken.) I now know to start the triangle down lower to alter the shape to a more slimming design. I think I also need to make the purple part increase a bit towards the bottom rather than staying totally rectangular to further improve the overall shape of the dress.

I’m undecided whether or not I like the mix of fabrics. The silk bamboo is a favorite yarn of mine but I’m not sure that it works for me with the wools. Maybe it does. I’m just not sure how I feel about it yet.

Tips or ideas on ways to improve upon this crochet design?

pinit fg en rect gray 28 New Crochet Dress: Shades of Purple
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] I made a new purple crochet dress [...]

  2. [...] is my “de kleuren paars” kleding haak (worked without a [...]

  3. [...] showed you my purple crochet dress when I first finished making it. Hier is een [...]

Vorige post:

Volgende post: