Jordana Paige = Stijlvolle Tassen voor Crocheters om hun AVI's Carry

door Kathryn op Mei 17, 2012 · 11 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Mensen vragen me vaak over de beste manier om hun projecten met zich meedragen op de weg. Er zijn een heleboel verschillende opties, natuurlijk, variërend van om alles in een hersluitbaar zakje om het creëren van je eigen vilten draagtas voor uw werk. Echter, een van de opties die ik denk dat veel vrouwen op zoek zijn naar een echt stijlvolle tas die groot genoeg is om hun dagelijkse spullen mee te nemen samen met hun huidige AVI's. Ik denk dat de stijlvolle tassen van Jordana Paige kan het antwoord zijn.

Tote Bag in een oogopslag Jordana Paige Crocheter's

Eerste, laat ik je de leuke ervaring van het openen van mij toen het in de mail:

jordana paige bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Mijn coole nieuwe zak kwam binnen van een groot merk Jordana Paige tas die volledig kunnen worden gerecycled tot een all-purpose zak rond het huis.

blue jordana paige bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Ooh, Ik ben enthousiast. Het blauw op deze tas is precies wat ik hoopte toen ik pakte hem!

inside crochet tote bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Laten we naar binnen kijken. Wow … zijn er slots voor al mijn haken en eventuele naalden of schaar ik wil brengen. Er is een grote ruimte voor een project in de werken. Dan zijn er veel kleine zakken voor noties, versieringen en mijn alledaagse dingen zoals munten en creditcards.

crocheter tote bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

tote bag2 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Oh, en ik moet niet vergeten te vertellen dat de tas heeft voeten, zodat het nergens op kan worden ingesteld en niet vies. Leuk detail!

De Rio Bag

Dit Jordana Paige tas heet de Rio. Ik koos het omdat het groot genoeg is om te werken als een weekendtas of een handbagage op een vliegtuig, maar klein genoeg te sjouwen in de stad ook. Ik koos het, met andere woorden, want ik vond het ontwerp, die speciale binnen en buiten zakken van verschillende afmetingen omvat, een ritssluiting die kan worden uitgesprongen en circlets ontworpen om garen te voorkomen klitten terwijl u werkt. De website legt ook uit dat “de zijkant trekkoorden kan worden cinched of uitgebreid om de toto groeien als uw breiwerk project groeit” (of als uw haak project groeit in mijn geval). Deze tas is ook verkrijgbaar in het zwart en in olijfgroen. Het is gemaakt van veganistisch croc leer met nickel hardware.

Een tas voor Elke Crocheter

Hoewel ik koos voor de Rio, er vele andere zakken te kiezen. Als ik niet had gekozen voor de Rio ik waarschijnlijk zou hebben gekozen de Bella (die beschikbaar is in zwart, brons en parel):

leather bag 400x400 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs

Of misschien De Satchel, een roze tas die de verkoper aanbiedingen 10% van de verkoop op onderzoek naar borstkanker. Ik ben niet groot op de messenger bag vorm in het algemeen, maar voor degenen die zijn degene die Jordana Paige biedt, is een leuke plaid ontwerp:

messenger bag Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPsMet een beetje over Jordana Paige

U kunt zien van de producten waarop dit merk is over het aanbieden van hoge kwaliteit, verantwoorde producten die duurzaam en ontwerper aan de behoeften van sluwe mensen die niet willen om stijl te offeren voor gemak van de klant zijn. Maar wie zit er achter dit merk? Jordana Paige is een breister die het bedrijf gelanceerd in 2002 op de leeftijd van 18 omdat ze een tas voor haar AVI's die ze wilde gebruiken niet kon vinden. Ze heeft haar tijd genomen om textiel onderzoek en houden haar ontwerpen op de hoogte. Bezoek haar @ JordanaPaige op Twitter en Facebook of als jordana-Paige op Ravelry.

 

Volledige openheid: Ik kreeg een Jordana Paige tas gratis in ruil voor mijn review. Mijn mening is hier 100% waar.

pinit fg en rect gray 28 Jordana Paige = Stylish Bags for Crocheters to Carry Their WIPs
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] een groot deel van wat Haak Concupiscence is alles over: waarderen van de kunst in gehaakte mode. Het gaat ook over het vertellen van grote verhalen [...]

  2. [...] Butler Beoordeling. @ Kpwerker beoordeeld de Tool Butler door Jordana Paige, dat is een haken-en-begrippen draagtas die een tweede waard lijkt [...]

  3. [...] uw garen project van andere belangrijke dingen zoals medicatie, elektronische gadgets en snacks. De Rio en The Satchel door Jordana Paige zijn grote keuzes, omdat ze zijn groot genoeg om veel te dragen [...]

  4. [...] Recensie: Haak Tool Organizer. Herhaal Crafter mij een overzicht van de leuke haaknaald organisator van Jordana Paige. [...]

  5. [...] Paige, zich steeds meer zorgen om het werk van crocheters en niet alleen breiers ondersteunen. Jordana Paige maakt mooie stijlvolle tassen die zijn ontworpen om garen projecten en gereedschap mee te nemen. Deze waren [...]

  6. [...] elke dag dingen, maar eigenlijk kan ik het gebruiken om mijn haaknaalden slaan binnenkant van een grotere tas (zoals mijn Jordana Paige tas, voor [...]

  7. [...] in het vinden van manieren om te emuleren de verplaatsing van dieren leidde hem tot een pionier van de robotachtige kunst.”Jordana Paige aandelen hoe ze kiest de namen van de items in haar breiwerk zakken line.Travel en PlacesWine [...]

  8. [...] Ik heb ook beoordeeld Jordana Paige tassen voor crocheters. [...]

  9. […] De JP team eigenlijk hoorde over mij eerst en contact met me op om een ​​herziening van een van hun zakken te vragen. […]

Vorige post:

Volgende post: