Jaw-Dropping haak mode van Sandra Backlund

Ik heb onlangs kwam geweldige breigoed ontwerper Sandra Backlund, dank aan Elf handgemaakte. (Ik kan me niet herinneren als ze het werk gedeeld op haar blog of op Pinterest, Aangezien ik zowel volgen, maar hoe dan ook ik ben blij dat ik vond deze designer!) Ik heb sindsdien is kwijlen over de prachtige eye candy op de designer's website.

Ik zal delen wat foto's van mijn favorieten hier. De eerste is degene die ElevenHandmade gedeeld die stelde me voor aan deze mode kunstenaar.

sandra backlund crochet1 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

sandra backlund crochet fashion Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

crochet fashion1 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

red dress sandra backlund Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

black crochet dress Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

sandra backlund swimwear Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

crochet art skirt 400x301 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

Ik probeerde te halen items die ik ben vrij zeker worden gehaakt en brei niet, maar soms kan ik nog steeds niet vertellen het verschil in foto's dus voel je vrij om mij te corrigeren in de commentaren als u denkt dat ik verkeerd ben. Één van beide manier, Ik heb gelezen dat alle van de werken handgemaakt door de ontwerper zijn. Naast haar brei- en haak werk dat zij heeft verricht sommige echt cool stukken uit papier, metalen, wasknijpers en ander vreemd materiaal. Ik heb te delen een van degenen die ik weet is haak niet omdat het zo griezelig prachtig … Ik ben vrij zeker dat is echt haar.

sandra backlund hair 400x299 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

Dat gezegd, Gebreide of gehaakte of iets met haar, Ik aanbid al deze stukken en ik moedig u aan haar volledige collecties op haar website controleren. Haar werk is featured in talloze tijdschriften, waaronder Vogue Japan, Vogue Italia en oppervlak.

pinit fg en rect gray 28 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!