Jaw-Dropping Haak Fashion van Sandra Backlund

door Kathryn op Mei 9, 2012 · 4 reacties

in Haak Fashion

Ik kwam onlangs over verbazingwekkende knitwear designer Sandra Backlund, dankzij Elf Handmade. (Ik kan me niet herinneren of ze deelde het werk op haar blog of op Pinterest, aangezien ik beide volgen, maar hoe dan ook ik ben blij dat ik vond deze ontwerper!) Ik ben al kwijlen over de prachtige eye candy op de website van de ontwerper sinds.

Ik zal wat foto's van mijn favorieten hier delen. De eerste is degene die ElevenHandmade deelde dat stelde me voor aan deze mode artiest.

sandra backlund crochet1 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

sandra backlund crochet fashion Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

crochet fashion1 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

red dress sandra backlund Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

black crochet dress Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

sandra backlund swimwear Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

crochet art skirt 400x301 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

Ik heb geprobeerd om items te halen dat ik ben er vrij zeker van zijn haken en niet breien maar soms nog steeds kan ik niet zeggen het verschil in de foto's dus voel je vrij om mij te corrigeren in de comments als je denkt dat ik het mis heb. Hoe dan ook, Ik heb gelezen dat alle werken zijn handgemaakt door de ontwerper. Naast haar breien en haken werk dat ze heeft gedaan wat echt cool stukken uit papier, metalen, wasknijpers en andere vreemde materialen. Ik moet een van degenen die ik ken delen is niet te haken omdat het zo vreemd gorgeous … Ik ben er vrij zeker van dat het echt haar.

sandra backlund hair 400x299 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund

Dat gezegd, breien of haken of iets met haar, Ik ben dol op al die stukjes en ik moedig u aan om hier haar volledige collecties op haar website. Haar werk is te zien in tal van tijdschriften, waaronder Vogue Japan, Vogue Italia en Surface.

pinit fg en rect gray 28 Jaw Dropping Crochet Fashion from Sandra Backlund
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] nu en dan en meestal als het doet het nu in de vorm van een prachtige gehaakte maxi jurk. Sandra Backlund is een geweldige manier kunstenaar die veel grote haak opneemt in haar collecties. Deze twee [...]

  2. [...] Ik aanbid de ongelooflijk unieke gebreide en gehaakte mode van Sandra Backlund [...]

Vorige post:

Volgende post: