Hoe maak je een Boho rode jurk met Haak Accessorize

door Kathryn op Mei 11, 2012 · 4 reacties

in 365 Manieren om te dragen Crochet

Post image for How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Hierboven ziet u mijn boho rode jurk kan bekijken zonder accessoires. Ik hou van deze jurk, maar het presenteert een aantal uitdagingen wanneer ik wil om het te dragen. Allereerst, red is a hard color to pair with lots of other items and since I’m always layering here that can be a difficult thing. You’ll see a lot of black crochet here because of that although I’ve also tried to show some other color ideas. Tweede, the length of this skirt makes it tough to pull off with my short stature. I have to be careful to accessorize in a way that minimizes, rather than emphasizes, how tiny I am. I do this in part by using accessories to bring my waistline up higher than it actually is. This is also a trick that I implement to solve the third, and probably biggest, uitdaging, which is that the many layers of the boho style of this dress make it a bulky item to wear and that can quickly go from loose-and-carefree to just looking chunky. Ik probeer af te slanken met accessoires zoveel mogelijk. Dus, hier zijn mijn stijl ideeën:

crochet cape How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Ik ging voor drama hier met behulp van een zwart spinnenweb gehaakte cape als de kern accessoire. Het zit vast gesloten met een grote luchtige bloem clip. Ik heb mijn favoriete zwarte korset gebruikt om slank de jurk en verminderen van enkele van die boho vice. Zwarte hakken af ​​deze look.

crochet necklace with red dress How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Hier omarmde ik de boho look een beetje meer. Ik heb niets toe te voegen aan de taille van de jurk, maar geprobeerd om een ​​afslankend effect te creëren met een ingerichte denim jasje. De haak is hier mijn mooie multi-gekleurde draad ketting gemaakt met Bre-Aly Threads. En de enige andere accessoire is een paar vlinder oorbellen die ik aanbid. (Leuk feitje, die oorbellen evenals het korset in de eerste stijl foto werden beide gekocht op een reis naar Buenos Aires.)

style ideas How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Ik vier het potentieel voor funkiness in de jurk met deze look. Ik brulde het met mijn favoriete paarse kersen riem en gematched mijn paarse laarzen om het uiterlijk. Ik gebruikte een gehaakte sjaal als een kap, het kiezen van een roze / paars / grijze sjaal die enigszins overeen met de kleuren in de gordel. Ik voegde een bruin corduroy jasje. Dit kan gemakkelijk worden gedragen meeste seizoenen hier San Francisco, dus het is functioneel en het tonen van persoonlijke stijl.

Tussen haakjes, Ik eerder droeg dezelfde jurk met een roze vette gehaakte sjaal vastgebonden als een kap.

tan crochet shrug How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Ik hou van de manier waarop tan en rood kijkt samen. Ik heb deze gedragen Fisherman's Wol Haak Shrug met een rode outfit hier eerder, werkelijk. Wat ik deed met deze look was om een ​​leer gevlochten riem hoog op de taille toe te voegen, sieren mezelf met een mooie grote schelp ketting die mijn zus gaf me een tijdje terug, en top het af met mijn bruine studded korte laarzen. Ik ben hier niet dragen van panty's, maar als het koud was buiten dan zou ik draag bruin patroon visnetten en.

how to match crochet hat to red dress How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet

Ik ging heel eenvoudig voor deze uiteindelijke look. Ik droeg een zwarte gehaakte muts met een bloem op het maar gekanteld het veel uit het midden voor een beetje een Parijse blik. Ik ging met mijn zwarte hakken hoewel ik kon hebben gedragen zwarte flats net zo makkelijk. En ik afgerond met mijn favoriete zwarte ketting. Interessant genoeg, die ketting is ook vanuit diezelfde Buenos Aires reis. Dat werd het niet opzettelijk gedaan!

Hoe zou je haak accessoires te gebruiken om deze rode jurk stijl?

pinit fg en rect gray 28 How to Accessorize a Boho Red Dress with Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Wie wist een boho jurk was zo veelzijdig! (Ik niet.) Ik waardeer de tips voor faken hoogte, hij, Ik bedoel, minimaliseren van kortademigheid.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter Dank :) Ik ben een haar onder 4'11" dus ik heb een veel trucs geleerd door de jaren heen.

Vorige post:

Volgende post: