Fun vrijdag zoeken: Neo-kleedjes door Asimina Chremos

door Kathryn op Mei 4, 2012 · 6 reacties

in Haak Art

Post image for Fun Friday Find: Neo-Doilies by Asimina Chremos

Rimpeling

Ik heb onlangs een bericht van Asimina Chremos invoering van mij om haar mooie haakwerk. Ze noemt ze neo-kleedjes en u kunt zien waarom; ze zijn een alternatief vrije vorm stijl nemen op de traditionele kleedje.

crochet doily art Fun Friday Find: Neo Doilies by Asimina Chremos Vergeten

Ik hou van de vormen, maar wat ik hou nog meer is het erg leuk kleurkeuzes!

urban crochet art Fun Friday Find: Neo Doilies by Asimina Chremos

Duizend Jaar Egg

Ik hou ook hoe ze heeft hen getoond in stedelijke omgevingen, net als de geweldige stedelijke haak werk van andere kunstenaars als Crystal Gregory en NeSpoon.

pinit fg en rect gray 28 Fun Friday Find: Neo Doilies by Asimina Chremos
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Asimina Chremos is een vezel kunstenaar die echt kleurrijk werk dat een eigentijdse zet doet, kleurrijke draai aan de traditionele kleedje. [...]

  2. [...] ontraditionele kleedje featured hier is een van de Neo-kleedjes gemaakt door kunstenaar Asiminia Chremos. U kunt kijken op andere kleedje kunst van NeSpoon en Kristen Wicklund. Als je eenmaal hebt gemaakt van een [...]

  3. [...] Mag ik hebben het prachtige kleurrijke neo-kleedjes door Asimina Chremos. Ik was onlangs herinnerd aan haar werk, dus ik kwam in contact met de kunstenaar om te zien wat er was gaan [...]

  4. [...] hou van de kleurrijke freeform kleedje kunst van Asimina Chremos, die ik voor het eerst hier onder op de blog meer dan een jaar geleden en dan weer gezegd over een half jaar geleden. De kunstenaar blijft [...]

Vorige post:

Volgende post: