Haak Style Ideeën voor Gewaagde Zwarte en witte wikkeljurk

door Kathryn op Mei 25, 2012 · 1 commentaar

in 365 Manieren om te dragen Crochet

Post image for Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

Wanneer u een jurk als moedig patroon en de vorm van de zwarte en witte wikkeljurk draag ik hierboven kan het echt heel moeilijk om erachter te komen hoe om toe te voegen in een aantal haken touch aan de outfit. Hier zijn enkele ideeën die werken.

match scarf with dress1 Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

The most obvious choice is to keep things simple by adding a black crochet cowl or scarf and a pair of black high heels. You add a small personal touch to the outfit but nothing that takes away from the boldness of the dress.

match cowl to dress Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

A chunky grey cowl works because the grey is a neutral color that will look sophisticated with a black and white pattern. I like the chunky look because of the drama and I’ve enhanced that drama by wearing the hood up on the dress this time. For shoes I would go with grey flats but black flats or heels would work just as well.

match scarf black and white dress1 Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

A scarf can also be worn on the outside of the hooded wrap but I’d recommend going only with a skinny scarf here because otherwise the look is usually too bulky. I’ve chosen a sparkly bobble scarf in blue and black. The black ties in with the dress and I’ve worn blue shoes to tie it all together. It was an unusually warm day so I didn’t wear any tights but I’d be likely to wear slightly sparkly patterned fishnets with this look.

funky crochet hat Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

You know that I’m happy to get a little bit funky with my outfits. And you may also know that I love my red boots and love black, white and red together as a color scheme. So I added my red boots and then paired it with a closely-matching maroon crochet hat. I went with an artsy hat and loved that the black and white designs on it tied in really well with the color scheme of the wrap dress.

crochet dress with wrap Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

I love the simplicity and ease of wearing a wrap dress but I also love that there are multiple creative ways you can wear one as well. To start with, you can choose to wear it open instead of tied shut so it functions more like a coat. Here I’ve used that option to put it over a crochet dress. I went with a black, grey and blue dress because it’s the one I have that matches a black and white color scheme best. It’s an open work dress so I wore a black slip underneath and I chose black tights and black flats to keep some classiness to the outfit. Ik voegde een blauwe halsband voor een extra vleugje accessoire.

match scarf and dress Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

Hier heb ik gedragen de wrap geopend met de kap omhoog. In plaats van het over een jurk, Ik heb het een casual look dan magere donkere jeans en een zwarte tank top gemaakt. Voor de haak, Ik heb een heldere dikke roze sjaal toegevoegd. Dit maakt de sjaal de aandacht krijgt stuk, ondanks het feit dat de zwarte en witte jurk is zo vet. Ik denk dat deze keuze het beste werkt met de wrap open vanwege de gesloten omslag voelt meer dramatisch voor mij.

crochet belt Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress

Hier is waar ik echt heb geprofiteerd van de vele gekke manieren waarop je een wikkeljurk binden. Ik heb dezelfde outfit als hierboven gehouden (zwarte tank, skinny jeans) en gedaan een bijzondere wrap met de banden van de jurk. Deze wrap optie eigenlijk niet veilig de jurk dicht dus ik heb een gehaakte riem gebruikt om dat te doen. Ik heb eigenlijk waarschijnlijk zou hebben gekozen voor een zwarte haak band als ik eigenaar van een, maar ik ging met wat ik had die pruim en zwarte. Een hoofdband voegt extra verklaring. Als je wilde, een aantal willekeurige sieraden zou werken met dit soort funky stijl ook.

Welke van deze stijl keuzes meest overeenkomt met hoe je haak zou dragen met een zwarte en witte wikkeljurk?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Style Ideas for Bold Black and White Wrap Dress
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Bold Black and White wikkeljurk [...]

Vorige post:

Volgende post: