Aanbiddende: Louis Vuitton Diamond Haak bodysuit

door Kathryn op Mei 12, 2012 · 4 reacties

in Haak Fashion

Post image for Adoring: Louis Vuitton Diamond Crochet Bodysuit

Ik moet zeggen dat ik het aanbidden van deze Louis Vuitton bodysuit die haak diamanten in een lila / grijze stof kenmerkt.

Het grappige is dat ik hou niet echt bodysuits. Ik heb zeker ze nooit dragen. Ik zie zelden een op iemand waarvan ik denk dat ziet er vleiend voor de drager en ook schattig als een individueel stuk. Maar Olivia Munn ziet er schattig in dit stuk, mede dankzij het koele ontwerp van de body en voor een deel aan de grote styling (liefde die schoenen).

Ik hou van de manier waarop de haak samen wordt gewerkt met stof. En ik hou van de details van het weefsel rond de mouwen en hals. Ik kon nemen of te laten de bodysuit vorm zelf en denken dat dit soort ontwerp zou fantastisch uitzien als gewoon een T-shirt. Je zou het kunnen koppelen met een grote rok en die bewaren, hakken of je kon dragen met jeans en flats net zo makkelijk.

Ik zou betalen de $3,046 dat dit Broderie anglaise bodysuit is geprijsd op? Natuurlijk niet. Maar kan dit stuk dienen als grote haak inspiratie? Absoluut.

Wat vind je van dit stuk? Ben ik gek te worden te aanbidden?

bron

pinit fg en rect gray 28 Adoring: Louis Vuitton Diamond Crochet Bodysuit
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Munn in een Louis Vuitton bodysuit dat diamant panelen voorzien [...]

  2. [...] goed met naaien dan kunt u opvoeren van uw creaties. Het bovenstaande voorbeeld is een prachtige bodysuit van Louis Vuitton, maar je hoeft niet naar een beroemde ontwerper om de twee te combineren zijn [...]

Vorige post:

Volgende post: