Iets in het water Heads naar Brazilië

door Kathryn op April 3, 2012 · 1 commentaar

in Haak Art, Haak Nieuws

Post image for Something in the Water Heads to Brazil

Vorig jaar een kunstenaar genaamd Wendy Osher stak een oproep voor inzendingen voor een eco-vriendelijke haak kunstproject genaamd Iets in het water. Deelnemers zouden plastic zakken in de borsten die samen zouden worden samengevoegd tot een uniek alternatief haak rif bedoeld om het bewustzijn over het feit dat plastic zakken vervuilen water en kan de moedermelk beïnvloeden verhogen maken haken.

Ik koos ervoor om deel te nemen aan dit project. Het is de enige keer dat ik heb gehaakt met plastic zakken. Ik hou er niet echt werken met plarn (hoewel ik hou van wat andere mensen doen mee) maar ik was blij te kunnen om een ​​deel van dit project. Het ging op het display in de herfst. Toen, Osher stak een oproep aan anderen om te zien of ze geïnteresseerd zijn in het ontvangen van een versie van het project in hun gebied zou zijn.

Het project heeft nu op weg naar Zuid-Amerika! Daisy Maicel heeft stak een oproep tot Iets in het water, de Portugese versie van het project. Meer mensen zullen haken plarn borsten om een ​​nieuw rif voor een Braziliaanse tentoonstelling maken. De oorspronkelijke rif zal toetreden tot de nieuwe rif. En als meer en meer satelliet projecten te ontwikkelen, alle vorige riffen zal toetreden tot de nieuwste riffen in elke locatie. Hoe leuk! U kunt doneren aan het Braziliaanse project als het iets dat je interesseert.

pinit fg en rect gray 28 Something in the Water Heads to Brazil
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: