Zelfde Crochet Necklace 3 Manieren

door Kathryn op April 23, 2012 · 5 reacties

in 365 Manieren om te dragen Crochet

Post image for Same Crochet Necklace 3 Ways

Hoewel ik nog niet plaatsen ze dagelijks, Ik ben nog steeds actief in het dragen en fotograferen mijn 365 Manieren om te dragen Crochet en die foto's zal nog steeds zijn popping up in heel deze site. Ik maakte onlangs een eenvoudige gehaakte ketting die je al hebt gezien en hebben omdat het gedragen op drie verschillende manieren. Dat is een van de beste dingen over een lange eenvoudige ketting – het biedt zo veel variatie.

De ketting is een super lange gehaakte ketting in blauw met een shell steek in bruin. Je zag eerst me draag het als volgt:

cochet jewelry Same Crochet Necklace 3 Ways

Ik heb gewoon een lus rond mijn nek een paar keer en trok elke lus een verschillende lengte.

Toen besloot ik om te zien wat andere sculpturale, artistieke manieren kon ik loop de ketting om het te dragen met een andere outfit, en hier is wat ik kwam met:

crochet chain necklace Same Crochet Necklace 3 Ways

Ik weet niet eens zeker of ik die vorm als ik wilde om te recreëren. Dat is het leuke van deze lange ketens (en iets dat kan ook gedaan worden met een skinny gehaakte sjaals) … je kunt gewoon draaien en draaien en loop en das en maken deze grote verklaring stukken rond je nek. Ik ben dol op dat!

Ik heb toen besloten om te kijken of ik een aantal echt bochtige wendingen in de ketting kon zetten en hier is wat ik kwam met:

crochet necklace1 Same Crochet Necklace 3 Ways

Wees niet bang om te spelen met de dingen die je maakt!

pinit fg en rect gray 28 Same Crochet Necklace 3 Ways
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
HeatherGraves
HeatherGraves

Vond je blog via KCBW en I love it. Ik ben gewoon het starten van een blog en ik zal volgende jouwe. Dank u!!!

Rouxlette
Rouxlette

Opnieuw, jullie hebben me geïnspireerd :) Maar eerst moet ik afmaken schoonmaken van de kast ...

Trackbacks

  1. [...] uitgebreid op mijn 365 Manieren om te Haak project dragen met sommige berichten stijl met verschillende manieren om dezelfde outfit te stylen met verschillende gehaakte accessoires (te beginnen met styling voor mijn gele [...]

Vorige post:

Volgende post: