Giveaway Winners en ander nieuws in Kathryn's Haak Corner

door Kathryn op April 16, 2012 · 0 reacties

in Uncategorized

Post image for Giveaway Winners and Other News in Kathryn’s Crochet Corner

Giveaway Winner

Dank jullie wel voor het invoeren van mijn enorme “verspreid het woord” gehaakte giveaway dat deze blog gedomineerd vorige week. Het gaf me een geweldige kans om een ​​week uit te trekken om te genieten van mijn verjaardag en nog wat niet-blog dingen verzorgd en het was leuk om in te checken en bekijk alle inzendingen. Ik wou dat het mogelijk was voor mij om iets om ieder van jullie te geven, maar dat is natuurlijk niet hoe het werkt. Dus, Ik zet alle items in een lijst (er 412 daarvan!), gemengd ze willekeurig, had random generator selecteert me een nummer en kwam met de winnaar … SayItRashay! Congrats Rachee!

365 Update

Voor de eerste keer deze week heb ik verslapte een beetje op mijn 365 Manieren om te Haak project Wear. Ik heb zo goed over het houden omhoog met het dragen van haken en fotograferen van het en het delen van het tot nu toe geweest. Ik had een paar outfits van vorige week, hoewel, en ik ben vandaag weer op de rails. Hier zijn de foto's die ik had, maar er vorige week niet delen:

black crochet cowl Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

crochet capelet Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

granny squares crochet scarf Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

Ik heb eigenlijk gedragen alle drie van deze gehaakte items vóór maar met totaal verschillende outfits. De eerste is mijn zachte zwarte haak kap gedragen met een jurk die ik onlangs gewijzigd om het beter te passen. De tweede is mijn gestreepte haak capelet gedragen over een 1970 jurk met daaronder een grote jas op een koude dag. En tenslotte heb ik mijn oma vierkanten sjaal kreeg.

Verjaardag Stuff

Dank aan iedereen die door gedaald naar wens me een gelukkige verjaardag. Het was echt een leuke paar dagen. Ik ging naar Titanic 3D te zien met een vriend. Ik hou van alles in 3D; I think it’s absolutely magical. On my actual birthday a group of us went to a terrific dinner, saw a 1950s themed play and went dancing. And then over the weekend I went to a classic car show which is where you see me in the picture at the top of this post. The next couple of days my kid brother is actually visiting so the fun continues

Brei en Haak Blog Week

knit and crochet blog week Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner

Knitting and Crochet Blog Week starts on Monday and I just wanted to mention again that I’ll be participating this year. It’s a fun blog challenge and I encourage you to participate as a blogger or blog reader!

pinit fg en rect gray 28 Giveaway Winners and Other News in Kathryns Crochet Corner
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: