Vrijdag Open Haak Discussies: Spreek Yarn

door Kathryn op April 6, 2012 · 3 reacties

in Haak Discussie

Post image for Friday Open Crochet Discussions: Let’s Talk Yarn

Voor de hedendaagse open discussie, Ik wil uw mening over garen te krijgen. Wat garen is uw favoriete? Wat garen kan je niet uitstaan? Heeft u liever natuurlijke dierlijke vezels (like merino wool), natuurlijke plantaardige vezels (zoals bamboe) of synthetische acrylgarens? Hou je van moderne garens of denken dat ze belachelijk?

Er is hier geen oordeel … wat garen je liefde of haat is prima … Ik wil gewoon je gedachten weten!

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Crochet Discussions: Lets Talk Yarn
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Ik heb een conversie gehad in de laatste 2 jaar, waar ik heb geprobeerd om over te schakelen naar natuurlijke vezels zo veel mogelijk. Dit is niet omdat ik een hekel acryl of iets dergelijks - werkelijk, Ik ben een grote fan van Red Heart Super Saver. Het is meer als gevolg van een algemene verschuiving in mijn leven richting proberen te minimaliseren mijn "voetafdruk." Ik vind moderne garens moeilijk om te haken met, maar ik heb gekregen via een nieuwigheid garen fase circa 2002-2005 waar ik was het maken van een aantal behoorlijk funky sjaals met meerdere strengen van verschillende garens. Die dagen, Ik heb de neiging om vooral te gebruiken rechte garens en laat mijn hechtingen doen de funky stuff.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter Zoals bij elke overgang naar een meer natuurlijke en eenvoudige manier van leven, er zijn een aantal moeilijke dingen te overwegen wanneer u de overstap naar natuurlijke vezels. Bij voorbeeld, veel mensen houden bamboe garen, want het is uit een duurzame bron, maar als meerdere mensen hebben opgemerkt (onlangs @FreshStitches in haar eerste podcast) Dit garen wordt vaak bewerkt met chemicaliën die het niet zo goed voor de aarde te maken. Ook is het moeilijk om te weten of de dieren worden behandeld gelijk toen je krijgt wol en andere dierlijke vezels. Ik vind het nog steeds de moeite waard om het soort schakelaar die je hebt gemaakt ... gewoon deze opmerking.

Ik hou ook van wat je hebt gezegd over het verhuren van uw steken maken de keurige ontwerpen in plaats van te vertrouwen op het garen om het te doen. Ik denk dat het een geweldige manier om te denken van eenvoudiger rechte garens.

Vorige post:

Volgende post: