Haak op de Pinterest Alternatieven

door Kathryn op April 6, 2012 · 0 reacties

in Haak Nieuws, Haak Technology

Post image for Crochet on the Pinterest Alternatives

I’ve talked a bit about Pinterest lately. I’ve shared my personal Pinterest opinion. And I told you how I use Pinterest to share crochet. What I haven’t mentioned is that there are alternatives to Pinterest. Let’s take a look at those and see how crochet fares on them so far.

Pinterest Clone 1: Clipix

I actually mentioned Clipix once before because it’s one that I’ve played around with using. I like it and the main reason is because you can easily clip articles in addition to just images. This helps me because I likepinningthings for the purpose of going back later and researching it. Ja, I can do that with the bookmarks on my computer but I like that sites like Clipix or Pinterest let me easily organize those things without cluttering my bookmarks. Dat gezegd, I only used Clipix briefly and then kind of stopped because I can’t keep up with multiple sites and there’s more interaction on Pinterest.

What about the Clipix crochet? Goed, there is a decent amount of crochet clipped to the site although a lot of it is from the same few users (and I’m a guilty party there). There isn’t as much as you’ll find on Pinterest but there are a lot of projects, links to tutorials, etc.. It’s a good one for browsing crochet projects if you somehow run out of inspiration in all of the other places you check.

Noot: I’ve noticed that some of the things I clipped have acopyright violationnow posted across them. In werkelijkheid, most images on the site seem to have this now. Het lijkt Clipix probeert hard om niet in de slechte pers auteursrecht vallen dat Pinterest ging door onlangs. Het maakt het kijken naar de site een beetje minder plezierig visueel, hoewel.

Pinterest Clone 2: Juxtapost

Juxtapost is een nieuwe voor mij. Zover, er is niet veel hier voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kijken naar gehaakte items op de site. Er zijn slechts een tiental items draaien als ik zoek “haak” op de plaats. Dat kan veranderen als de site groeit, natuurlijk, dus is het misschien de moeite waard een oogje op in de toekomst. Ik hou van het ontwerp van de site met afgeronde hoeken op de items die worden geplaatst, een mooie keuze in lettertype, en andere kleine details die het esthetisch plezierig voor mij.

Pinterest Clone 3: Pingram

Pingram.me is een Pinterest voor mensen die houden van Instagram foto's. Ik weet eerlijk gezegd niet zeker van dat ik de Instagram rage. Ik bedoel, het is cool, maar ik hou niet zo veel als de hype rond het suggereert dat ik zou moeten. Dat gezegd, het heeft wel zijn eigen sfeer en degenen die het leuk zou kunnen genieten Pingram. Want er te haken op de site, mensen moeten worden met foto's van hun haak met Instagram, en ik zie niet veel van dat. Maar er is een klein. En vanwege de niche karakter van de site de foto's hier zijn totaal verschillend van degene die je zou kunnen zien op Pinterest waardoor het een beetje leuk maakt.

Pinterest Clone 4: Spark Rebel

Ik ben eigenlijk lief dit een meer is dan een van de anderen. Het is een Pinterest alternatief dat zich volledig richt op mode en stijl. Ik hou van de mode-kant van de haak die u waarschijnlijk kunt vertellen door dingen als mijn Ontwerper Crochet Project en mijn 365 Manieren om te dragen Crochet berichten. Vanwege de aard van deze site, most of the crochet posts are designer crochet, chain store crochet and crochet fashion posts. I love it. There are also some great handmade crochet items that are well-styled but that’s not the emphasis of what people Spark!

Pinterest Clone 5: Pinspire

I love the Pinterest alternatives that have a unique twist to them. There’s Pinterest clones for travel (GTrot, Trippy) and Pinterest clones for men (Manteresting, Gentlemint) and those type of things cover a specific niche so I think they offer something very different from Pinterest. And if a site can be similar to Pinterest with a different feature that Pinterest is lacking (like clipping articles on Clipix) then I think it’s an addition to the Interet. Pinspire is not like that. Pinspire is a complete exact ripoff of Pinterest in every way that I can see so I don’t really get why people would choose to use it. Dat gezegd, there’s quite a lot of crochet pins here.

Some people prefer these Pinterest alternatives to Pinterest because of various features. Others say these knock-offs are no fair to the original site. Wat denk je?

pinit fg en rect gray 28 Crochet on the Pinterest Alternatives
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: