Haak Blog Week Day One: Kleur

door Kathryn op April 23, 2012 · 11 reacties

in Haak Blog

Het is Breien en haken Blog Week 2012!

Vandaag Haak Blog Topic

De voorgestelde onderwerp voor vandaag kleur. We zijn allemaal gehaakt bloggers praten over welke kleuren we kiezen en waarom, welke kleuren we haten en waarom, etc..

My Favorite Color Combo

etsy crochet1 Crochet Blog Week Day One: Color

Ik zeg altijd dat mijn favoriete kleurencombinatie is blauw en grijs (elke schakering van een van beide, maar altijd bij elkaar gecombineerd). Misschien herinner je je dat uit mijn Blauw en Grijs Etsy Haak Treasury. Als ik ga kijken naar garen op een vezel festival, dat is altijd wat ik wil halen. Ik denk dat het een stijlvolle, maar koele kleur combinatie. Het grappige is dat ik eigenlijk niet maken veel gehaakte dingen met deze kleurencombinatie. Ik weet niet eens dragen de kleur combo zeer. Ik vind het leuk, maar misschien is het niet mijn ware ware favoriet na alle.

Kijkend naar wat kleur Grafieken

color chart Crochet Blog Week Day One: Color

Ik besloot om te kijken naar wat kleur grafieken online om te zien welke kleuren ik natuurlijk drift om op basis van mijn eerste reactie op hen. Ik controleerde de kleurkaarten op Webmonkey, Visibone en de kleurkaarten project. Hoewel ik vind mezelf aangetrokken tot de blues op elke pagina Ik was aanvankelijk erg aangetrokken tot de heldere roze, rood en paars.

Kleur Personality Gereedschap

Ik wist niet wat te maken van deze ontdekking dus heb ik besloten om wat kleur persoonlijkheid tools en quizzen online gebruiken. Ik gebruikte eerst de een op Better Homes and Gardens en deze vertelde mij:

color story Crochet Blog Week Day One: Color

Mijn instinct onmiddellijk oneens met deze. Ik hou niet van koraal helemaal voor de gehaakte of het verfraaien of iets anders. Ik weet graag hoe er wordt gesproken over het koppelen met grijs en geel (andere kleur combo Ik hou) en ik vind dat dit een vrouwelijke kleur, maar nope, BHG heb het verkeerd. Toen nam ik twee meer kleur persoonlijkheidstests (Wat is mijn kleur van Quiz Meme en BlogThing's Mijn Macht Kleur) en kreeg geel en indigo. Ik soort van denk dat er niet veel aan deze quizzen.

Mijn recente Rainbow Haak Fetish

rainbow crochet1 Crochet Blog Week Day One: Color

Ik beken dat de laatste tijd veel van de gehaakte items Ik ben aangetrokken tot op Flickr, Pinterest en Etsy zijn regenboog gekleurde. Ik hou van wat Zolder 24, Bunny Mummy en Le Monde du Sucrette doen met dit soort haak. Ik maak het niet mezelf omdat ik echt niet genieten van veranderende kleuren vaak, maar het is zeker wat ik graag naar. Ik hou ook van het spul Babukatorium doet. Mijn Kleuren Rond een Granny treasury weerspiegelt deze lopende rente.

Dus ik denk dat het antwoord is dat ik niet weet wat ik wil in gehaakte kleur op dit moment, maar ik weet wel dat als ik het zie! icon smile Crochet Blog Week Day One: Color

pinit fg en rect gray 28 Crochet Blog Week Day One: Color
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
faithr
faithr

Grote post! Ik denk dat kijken naar kleurkaarten en zien wat je aangetrokken is waarschijnlijk zo fool proof als je kunt zijn. Ik hou van het maken van kleurrijke dingen, maar niet echt dragen veel, maar die jurk, Ik kan de regels voor die buigen ;-)

joyannerose
joyannerose

Ik hou van roze, wintertalingen en paars / lavendel. Ik doe zoals bruin, zwart en wit en grijs gebruikt als contrast voor deze kleuren, maar hebben een verschrikkelijke tijd te zien bij het gebruik van zwart. Ik hou regenbogen aan de hemel, en als decoratieve kinderen, partij type dingen. Maar ik heb een echt stokpaardje over het mengen van kleuren die niet overeenkomen. (Althans bij mij). Bruin en roze, wintertaling en bruin, blauwgroen en grijs, roze en grijs, zijn allemaal leuk combo. Maar ik kan het niet uitstaan ​​zien, zeggen, oranje en rood, of roze en rood, De trend van groen en roze is moeilijk voor mij, maar ik ben er aan te wennen. Ik hou van dingen die ik kan mixen en matchen of verschillende tinten van dezelfde kleur of een neutrale kleur om het contrast.. .

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@joyannerose Grote samenvatting. Ik denk dat een van de dingen die interessant is met kleur trends, zoals u heeft opgemerkt, is dat soms kan je wennen aan iets dat je niet in op het eerste. En groot punt dat de neutralen zijn geweldig voor het verzachten, benadrukken en het veranderen van de invloed van andere kleuren.

tientvo
tientvo

Dat is interessant hoe verschillend de resultaten waren op die kleur persoonlijkheidstests. Ik hou van de combinatie van grijs en blauw, vooral voor de winter projecten. Regenboog kleuren zijn zo goed nu dat we op de rand van de zomer aantrekkelijk.

undergroundcrafter
undergroundcrafter

Hahaha, over de kleur persoonlijkheidstests. Ik ben blij dat je het voor het eerst geprobeerd dus nu hoef ik niet teleurgesteld te zijn :). Ik hou van blauw garen ook en voelt zo ook over de regenboog haak projecten - leuk om naar te kijken, maar ik kan niet zie mezelf het dragen van hen of het hebben van veel van hen in mijn huis.

Trackbacks

Vorige post:

Volgende post: