5 Inspirerende Haak technieken en stijlen ik waarschijnlijk zal niet ingaan op (Crochet Blog Week, Dag 6)

door Kathryn op April 28, 2012 · 7 reacties

in Uncategorized

Het onderwerp van vandaag voor Breien en haken Blog Week is om een ​​blik op waar je bent met de ambachtelijke en waar je wilt zijn te nemen. Ik denk altijd dat het goed is om dit te doen. In werkelijkheid, Ik maak deze lijsten een stuk. (Hier zijn 25 haak stijlen te proberen, bijvoorbeeld.) Maar wat ik heb geleerd in de tijd is dat ik eigenlijk niet willen om de meeste van de technieken die ik zeggen leren dat ik wil leren. Ze zijn vaak dingen die ik denk zijn mooi, maar de waarheid is dat de details van het werk te doen belanden me niet persoonlijk interessant als vervaardiger. Ik zou willen om de resultaten te produceren, maar ik denk niet genieten van het proces dus ik zal niet zeggen nooit, want je weet nooit, maar op dit moment hier zijn vijf super geweldig haak technieken die ik dol op zoek naar en zal waarschijnlijk niet me ooit doen:

1. Bezemsteel Lace

broomstick crochet 400x266 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Photo credit: Occasionele Crafter

Ik denk dat bezemsteel kant is schokkend mooi. In werkelijkheid, het zou wel eens het mooiste type haak in mijn ogen. Echter, het eigenlijke proces van het doen maakt me niet echt interesseren dat alles veel. Ik ben weliswaar een ongeduldig crocheter die niet erg soms met steken die niet eens in grootte en vorm en dat is goed voor mij, maar ik voel me alsof ik zou niet willen dat met bezemsteel kant. Ik voel me als de vreugde van het liefhebben van het zo leuk zou worden verminderd door daadwerkelijk te werken, dus ik ga mijn basis steken doen en gewoon dol op deze ene uit de verte. Dit eigenlijk is waarschijnlijk waar andere soorten haak die niet gewoon oude haak haak waaronder Tunesische haak, knooking en guimpetechniek.

2. Tapestry Haak, Vooral Portretten

gone with the wind crochet 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Gone with the Wind in Haak door LeemaCCrochet

Ik denk dat tapijt haken is super indrukwekkend. Ik ben waarschijnlijk meer onder de indruk van dit soort haak dan elke andere in termen van techniek. Ik houd vooral haak portretten zoals degenen die Jo Hamilton doet. En ik hou van landschappen en foto's. De Gone with the Wind poster in tapijt haken is een van mijn favoriete dingen die ik ooit heb gezien online. En voor een tijdje Ik dacht dat ik wilde wandtapijt leren haken. Maar eigenlijk heb ik niet echt zoals het veranderen van kleuren vaak en ik hou niet van het werken met grafieken, dus ik kan niet zien eigenlijk genieten van het werken op tapijt haak.

3. Lezen Symbool Grafieken

crochet symbols  5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Afbeelding van een gehaakte symbolen zelfstudie op Bij nummer 19

Dit is een vaardigheid die ik denk dat is geweldig als je geniet van het haken van patronen vooral complexe patronen en buitenlandse taal patronen. Ik, echter, hebben vrijwel niet van plan ooit te leren symbool grafieken lezen. Mijn hersenen flat out denkt niet op die manier. Ik ben zo blij dat boeken en ontwerpers bieden symbool grafieken voor de crocheters dat deze manier niet het beste werken. Maar ik denk niet op die manier. Ik ben een persoon woorden. En ik betwijfel sterk dat ooit gaat veranderen.

4. Yarnbombing

yarnbombing 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Yarnbombing openbare kunst-display door breiers en crocheters in Atlanta die zichzelf The BeltLine Knitterati noemen

Er was een moment waar ik wilde soort van om wat te doen yarnbombing. Werkelijk, toen ik voor het eerst las over yarnbombing Ik was erg jaloers op het meisje bemanningen met de coole namen en de grote kameraadschap en ik kreeg zelfs in contact met een lokale yarnbomber om te zien of ze wilde wat hulp, maar die niet de pan uit en na verloop van tijd I heb besloten dat ik niet echt schelen als ik nooit geen enkele yarnbombing mezelf. Ik vind het cool. Ik vind het leuk. Het maakt me lachen als ik zie het in mijn stad. Ik ben niet tegen het doen van mezelf, maar ik ben niet actief op zoek naar het uit ofwel dus ik betwijfel of dit is een ik zal uiteindelijk proberen. Maar je weet nooit. icon smile 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

5. Amigurumi

dope fiends amigurumi 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)

Andy Aguilar van The Dope Duivels creëert funky, amigurumi

Ik probeerde het een keer. Ooit was genoeg voor mij. Ik heb geen een ton fancy steken doen als ik haak, maar ik kreeg echt verveeld met de sc van amigurumi. En ik heb niet echt zoals het werken met kleine haakjes. En ik haat naaien onderdelen samen. En ik denk dat vulling is vervelend. Ik denk dat mensen doen echt super leuke dingen met dit geslepen aspect van de haak, maar ik geniet van het online en op ambachtelijke beurzen, en niet door het zelf te doen.

Is er een soort haak je dat is echt cool, maar niet schelen om zelf te doen?

pinit fg en rect gray 28 5 Inspiring Crochet Techniques and Styles I Probably Wont Get Into (Crochet Blog Week, Day 6)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Ik ben een beetje verbaasd over de bezemsteel kant, rekening houdend met uw liefde van modieuze wearables, maar de anderen zin om me op basis van wat ik heb gezien van je werk en voorkeuren project :).

ElevenHandmade
ElevenHandmade

Ik wist niet dat er zoveel crocheters geen grafieken lezen ... Grafieken zijn het eerste wat je leert als je leert te haken in LV (en waarschijnlijk ook in Rusland, en Oost-Europa). Het is een grote vaardigheid die een hele nieuwe wereld voor je open ... :)

Ik ben van plan om mijn fiets yarnbomb deze zomer :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@ElevenHandmade

Ja, dat is wat iedereen zegt over het lezen van grafieken, maar ik zweer mijn geest gewoon ronduit weigert om op die manier te werken!

Zeker zou graag foto's van uw yarnbombed fiets zien wanneer het klaar is!

Trackbacks

  1. [...] een grappig bericht door Kathryn van Haak Concupiscence voor Dag 6 op 5 haaktechnieken vindt ze inspirerend maar waarschijnlijk zal niet proberen. Ik ben het met haar op veel van hen, vooral amigurumi. Hoewel ik hou waardoor ze, Ik haat [...]

  2. [...] En Haak Your Way voor de vermelding van mijn 5 Inspirerende Haak Technieken Ik zal waarschijnlijk niet proberen [...]

Vorige post:

Volgende post: