Deze week Haak Blog Link Liefde

door Kathryn op Maart 17, 2012 · 2 reacties

in Haak Link Liefde

Post image for This Week’s Crochet Blog Link Love

Van alle van de haak blog posts die ik las deze week (en er waren meer dan 800 op me te wachten toen ik terug van mijn 4 dag geen computer-reis naar Zuid-Californië) dit zijn degenen die ik het meest genoten. Genieten!

Something Special

Sir Stephen the Bunny CAL is net begonnen. @ Crochetme is het hosten van een haak mee naar een schattig gevuld konijntje die een leuke vest maken. Het eerste deel, om het hoofd te haken, is gepland voor vandaag en de volgende deel is voor een week vanaf vandaag dus er is nog tijd om mee te doen in.

Smart Woorden Over Haak

Beautiful Things Mensen Haken

crochet basket This Weeks Crochet Blog Link Love

Haak in kleur gebruikt 9 garen kleuren om de ombre-effect voor deze krijgen gehaakte mand patroon

crochet jewelry This Weeks Crochet Blog Link Love

Ik ben dol op de nieuwe leer en kant gehaakte sieraden collectie van @ donnasdecembers

Handige Haak tips

Grote Haak Patronen en Tutorials

Garen Stuff

Andere leuke Haak Blog Posts

  • Juniper Moon Farm Design Contest Finalisten. Ik noemde deze wedstrijd een tijdje terug in een van mijn wekelijkse haak oproepen tot het indienen. Slechts een van de acht finalisten (Christie's Cowl en Cloche door Karen Watson) zijn haak in plaats van breien (voor zover ik kan vertellen). Veel prachtige werk al. Als je van Juniper Moon Farm, stemmen voor hen als de beste garen onderneming op About.com deze week.
  • Gehaakte Vlaggen voor Olympic Landen. Bekijk de slideshow van deze creatieve deken donatie over ten sibol.

En Sommige Deze week speciale dank

Veel leesplezier!

pinit fg en rect gray 28 This Weeks Crochet Blog Link Love
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
CrochetinColor
CrochetinColor

Hallo,

Ik heb je blog volgen en ik was toevallig mijn Ombre Basket zien regelmatig. Heel erg bedankt voor het tonen van het hier. Ik liefdevolle bezoek aan u en het zien van al de nette gehaakte dingen die je te vinden en. Heb een geweldige dag,

Liz

Vorige post:

Volgende post: