Deze Week haak Blog Link liefde

Van alle van de haak blogberichten dat ik deze week gelezen (en er waren meer dan 800 wachten voor mij toen ik terugkwam van mijn 4 Neen-computer dagtocht naar Zuid-Californië) Dit zijn degenen die ik heb genoten van de meest. Geniet van!

Iets speciaals

Sir Stephen de Bunny CAL is net begonnen. @crochetme is een haak langs de hosting te maken een schattig gevuld konijntje dragen van een schattige vest. Het eerste deel, Haak het hoofd, is gepland voor vandaag en de volgende deel is voor een week vanaf vandaag dus er is nog tijd om mee te doen.

Slimme woorden over haak

Prachtige dingen die mensen zijn Haakvideo

Haak in de kleur die wordt gebruikt 9 garen kleuren om het ombre effect voor dit Haak mand patroon

Ik ben dol op de nieuwe Leer en lace haak sieraden collectie van @donnasdecembers

Nuttig haak Tips

Grote haak patronen en Tutorials

Garen Stuff

Andere leuke haak Blog Posts

  • Juniper maan boerderij Design Contest finalisten. Ik noemde deze wedstrijd een tijdje terug in een van mijn wekelijkse haak oproepen tot het indienen. Slechts één van de acht finalisten (Christie's Cowl en Cloche door Karen Watson) worden gehaakt in plaats van brei (voor zover ik kan vertellen). Veel prachtige werken hoewel. Als je Juniper maan Farm leuk, stemmen voor hen als de beste garen bedrijf op About.com deze week.
  • Gehaakte vlaggen voor Olympisch landen. Bekijk de slideshow van deze creatieve deken donatie over op SIBOL.

En sommige speciale dankzij deze Week

Veel leesplezier!

Support posts like this one with a a small monthly contribution through Patreon. A minimum of $1 per month gives you access to my monthly newsletter; additional rewards at higher funding levels.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Hallo,

    Volg ik regelmatig uw blog en ik heb net toevallig om te zien mijn mandje Ombre. Thanks so much voor het hier weergegeven:. Ik liefdevolle bezoeken u zien alle van de nette gehaakte dingen u vinden en maken. Have a great dag,
    Liz

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *