Swaddle haak kunst Update

Goed, I definitely need to work on my video skills. I tried using two different cameras here (the computer and my new-ish camera) and ended up with one video that’s got a terrible side angle of me talking to the other camera and one where I’m facing the camera but it’s zoomed in on my breasts. I opted to share the side angle :)

In deze video uitleggen ik dat ik ben nog steeds bezig aan Swaddle, Hoewel nog niet ik een update gegeven een tijdje. When I first launched the project I was heavily focused on the message and meaning behind the artworkthemed around exploring how women’s communication styles affect their relationships. That’s still the overarching theme but now I’m more focused on just exploring the visuals. I want to create aesthetically pleasing crochet art, not only art with an intellectual message.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *