Inbakeren Haak Art bijwerken

door Kathryn op Maart 18, 2012 · 0 reacties

in Mijn haakwerk

Goed, Ik zeker nodig om te werken aan mijn video skills. Ik heb geprobeerd met behulp van twee verschillende camera's hier (de computer en mijn nieuwe-ish camera) en eindigde met een video, die heeft een verschrikkelijke zijwaartse hoek van me te praten met de andere camera en een waar ik ben geconfronteerd met de camera, maar het is ingezoomd op mijn borsten. Ik heb gekozen voor de zijhoek delen icon smile Swaddle Crochet Art Update

In deze video leg ik uit dat ik ben nog steeds bezig swaddle, ook al heb ik niet een update gegeven in enkele ogenblikken. Toen ik voor het eerst het project gelanceerd werd ik sterk gericht op de boodschap en betekenis achter het kunstwerk – thema rond onderzoeken hoe vrouwen communicatiestijlen van invloed op hun relaties. Dat is nog steeds het overkoepelende thema, maar nu ben ik meer gericht op gewoon het verkennen van de visuals. Ik wil esthetisch haken kunst te maken, niet alleen kunst met een verstandelijke bericht.

pinit fg en rect gray 28 Swaddle Crochet Art Update
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: