Dien uw Crochet: Haak oproepen tot het indienen 3/6/12

door Kathryn op Maart 6, 2012 · 0 reacties

in Haak oproepen tot het indienen

Post image for Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 3/6/12

Hier worden oproepen van deze week voor de indiening voor jullie allemaal haken patroon ontwerpers en vezels kunstenaars.

Haak patroon vraagt ​​om inzendingen

Crochetvolution Summer 2012

De Crochetvolution website heeft genoeg gegroeid om nu ook een kleine $25 betaling aan ontwerpers. Zomer 2012 kwestie deadline is 3/31/12.

Meer info hier

Haak Schrijven roept op tot inzendingen

Deel uw Haak Story

“Regionaal magazine voor vrouwen leeftijd 50+ is op zoek naar vrouwelijke ambachtslieden te schrijven over een ambacht te delen met andere vrouwen.” Naast algemene ambachtelijke verhalen, zij specifiek “op zoek naar vrouwelijke crafter om een ​​verhaal over hoe ze geleerd om een ​​ambacht te doen schrijven (het naaien, haken, breiwerk, what-ever) met haar moeder voor onze mei-editie dat is een eerbetoon aan Moeders voor Moederdag.”

Betaling: $40

Haak Art roept rumble

Paul Robeson Gallery Show

“Dagelijks horen we onophoudelijke nieuws over faillissementen, vacatures, dakloosheid, tumbling waarde van onroerend goed, en de daaropvolgende verstoringen in het leven van mensen, en gemeenschappen. Tegelijkertijd de media genereert programma's vieren vastgoed capriolen, en de meest extreme van thuis renovaties. Deze tentoonstelling omvat het werk van hedendaagse kunstenaars die het idee van 'thuis' te gebruiken als een bron van inspiratie.”

Termijn: 3/26/12

Geen vergoeding vermeld

Meer info hier

Artist in Residence Opportunity

Mendocino, CA kunstcentrum is op zoek naar college graden kunstenaars (BFA, MFA, etc.) die deel willen uitmaken van de kunstenaar in residence programma. Het is een negen maanden residentie en je krijgt huisvesting in een gemeubileerd appartement, evenals de toegang tot de ateliers te werken aan uw vezelkunst.

Termijn: 3/30/12

Inschrijvingsgeld: $25

Succes!
pinit fg en rect gray 28 Submit your Crochet: Crochet Calls For Submission 3/6/12
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: