Kleine Rag Rug: 1st Probeer

door Kathryn op Maart 14, 2012 · 1 commentaar

in Mijn haakwerk

Post image for Small Rag Rug: 1st Try

Ik noemde eerder deze week dat ik bezig was op sommige lappenkleedjes met oude stukjes uit zijden sjaals, sheets, en T-shirts. Ik dacht dat ik je een kijkje in mijn eerste poging te geven aan te haken deze in een grote oma plein geïnspireerd tapijt.

Ik kan zien dat ik een paar dingen fout:

  • Ik heb niet de vodden de best mogelijke manier. Ik weet beter te leren kennen, omdat er enkele grote tutorials voor het maken van garen uit lompen. Dezen waren eigenlijk strips dat ik geknipt en geknoopt samen een paar jaar geleden, toen ik voor het eerst begonnen met het haken. Ik houd er wel van het effect creëert met veel bogen in de hele stuk, maar ik wil een betere manier de volgende keer proberen.
  • Ik heb niet de randen van het stuk goed te doen. Ik heb niet de lengte goed te krijgen en het was gewoon een domme fout slaap. Het resultaat is dat de rechthoek ziet er echt scheef en ik hou niet van dat. Ik ga een garen grens toe te voegen helemaal rond om te proberen om visueel juist dat.
  • Ik weet niet of ik hou van mijn kleurkeuzes. Ik wil meer spelen met behulp van kleuren en patronen uit schroot stof op een manier die echt opvalt.

Ik denk dat het goed is als een eerste poging. Ik vond het te doen meer dan ik dacht dat ik zou. Dus we zullen zien waar dit gebeurt me …

pinit fg en rect gray 28 Small Rag Rug: 1st Try
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] is degene die ik heb eigenlijk gedaan. Neem uw stof, snijd het in lange repen en haak dan iets mee. De meest populaire [...]

Vorige post:

Volgende post: