Nieuws uit Crochet Artist Mandy Greer

door Kathryn op Maart 21, 2012 · 2 reacties

in Haak Art

Post image for News from Crochet Artist Mandy Greer

Haak kunstenaar Mandy Greer heeft het werk in twee nieuwe shows in de omgeving van Seattle. Ze heeft ook werken in een show in Italië. En ze heeft een aantal andere leuke dingen gaande.

Wie is Mandy Greer?

Ik aanbid haak kunstenaar Mandy Greer (die geleerd om te haken van haar man, tussen haakjes) maar dat betekent niet dat iedereen weet wie ze is. U kunt meer informatie over deze gehaakte artiest hier.

Maart kunsttentoonstellingen

mandy greer News from Crochet Artist Mandy Greer

Mandy Greer The Pelican Godin

Greer heeft haar werk in drie verschillende kunst laat zien dat alle start maart:

  1. American Dreamers: Werkelijkheid en verbeelding in de hedendaagse kunst. Dit is de show die Greer heeft werken in dat er in Italië. Het loopt door 15 juli bij de Strozzina Centrum voor Contemporaine Cultuur aan Palazza Strozzi. De tentoonstelling “bestaat uit een reflectie op het werk van kunstenaars die fantasie gebruiken, fantasie en dromen om alternatieve werelden te bouwen om de steeds complexere realiteit van het leven van vandaag.” Die zeker beschrijft werk Greer's die kijkt altijd magisch voor mij.
  2. Rode bes (zoet fruit). Deze begint 23 maart op Roq La Rue Gallery in Seattle. Het is een show met 37 verschillende kunstenaars. Greer stuk, The Pelican Godin, is een onderdeel van die show.
  3. Deftige en Lush. Dit is onderdeel van een klei-bombardement evenement vindt plaats in Seattle tijdens het laatste weekend van maart. Hoewel ik noem haar een gehaakte kunstenaar, Greer is een mixed-media kunstenaar met een stichting in klei werk. Ik weet niet zeker wat Greer doet voor deze ene, maar het zou interessant zijn!

Gemeenschap Haak Workshops

crochet river in church News from Crochet Artist Mandy Greer

Greer moedigt haak creativiteit in haar gemeenschap in een aantal manieren. In april en mei zal ze hosten van een aantal van de gemeenschap haak workshops leren haken voor iedereen die wil leren. Dit is onderdeel van een lopend project genaamd Mater Matrix Moeder en Medium die de voortdurende ontwikkeling van een community gemaakte gehaakte rivier omvat. De rivier verhuist van plaats tot plaats, vorm veranderen elke keer. Deze maand is het in New York in de kathedraal St. John the Divine (zoals hierboven).

Meer uit Website Mandy Greer's.

pinit fg en rect gray 28 News from Crochet Artist Mandy Greer
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Nieuws uit Crochet Artist Mandy Greer [...]

  2. [...] kunstenaar Ik geprofileerd op dit moment in 2011 was Mandy Greer, een mixed media kunstenaar die haak opneemt in haar werk. Ze leerde om te haken van haar man en ze gebruikt niet alleen haar eigen haak, maar [...]

Vorige post:

Volgende post: