Nieuwe Diensten, Dagelijks Jobs Update en meer in mijn Haak Corner

door Kathryn op Maart 26, 2012 · 8 reacties

in Uncategorized

Post image for New Services, Daily Jobs Update and More in my Crochet Corner

Hier is de update van deze week op mijn diensten, wat er gebeurt op deze blog en wat ik mee bezig ben op dit moment.

Get My Unieke Blog Rapport voor Uw Haak Blog

Ik ben nu het aanbieden van professionele diensten als een ambacht blogger om u te helpen bouwen, groeien en verbeteren van je eigen blog. Voor minder dan $100 Ik zal een volledige herziening van uw vaartuig blog doen en schrijf je eigen unieke rapport laat zien wat je sterke en zwakke punten zijn, het doen van aanbevelingen voor veranderingen en de groei en geven u enkele ideeën voor waar te gaan naast uw blog te verbeteren.

Haak Jobs

Voor de eerste twee maanden van het jaar Ik zocht elke weekdag om gehaakte banen rond de natie te vinden om aan u te leveren. Sommige mensen reageerden heel goed en zei dat ze genoten van deze posten. Echter, voor het grootste deel van deze berichten gingen grote genegeerd door mijn lezerspubliek. Dit brengt mij om te denken dat de dagelijkse berichten niet zinvol zou kunnen maken op deze blog. Ik ben weer bezig mijn plan voor de manier waarop ik wil haken banen delen (omdat ik nog steeds wil ze delen). Ik zal een update binnenkort.

Haken een Basketball Net

Ik ben het inpakken van mijn ontwerp indienen voor een urban art project ontworpen “genezen lege net syndroom” door het installeren van haken en breien netten op lege basketbal hoepels in verschillende steden. Ik ben het moeilijker vinden om het breien dan ik dacht te ontwerpen, maar ik heb zo veel plezier ermee.

Nu met behulp van Polyvore

Ik ben begonnen te spelen met Polyvore, specifiek gebruik van hun instrumenten tot modieuze outfits die haak onder elkaar gezet. Ik heb een post over het weekend waar je kunt gaan mix-and-match items die zijn gekenmerkt in mijn ontwerper haak berichten aan een stijlvolle gehaakte outfit die wordt toegevoegd aan de galerij voor iedereen te zien maken. Ik zou het geweldig vinden als sommige mensen besloten deel te nemen, want dit is een eigenschap die ik heb willen om verder te verkennen voor deze site en ik zou graag wat feedback te krijgen over het gebruik van het!

Gelukkig maandag iedereen. Heb een geweldige week!

pinit fg en rect gray 28 New Services, Daily Jobs Update and More in my Crochet Corner
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
icrochetinoh
icrochetinoh

.Ik hou van Reding het werk berichten. Ik hoop dat je een manier om ze te blijven in sommige incarnatie vinden.

Vorige post:

Volgende post: