Mijn Haak: Visnetten Upcycled naar Kettingen

door Kathryn op Maart 21, 2012 · 3 reacties

in Mijn haakwerk

Post image for My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Ik heb onlangs liet zien hoe oude visnetten Upcycle in sexy armwarmers. Wat ik toen niet vergeten was dat je ook gemakkelijk kunt gebruiken wat is overgebleven van de visnetten van dat project als basis voor de gehaakte kettingen.

Wanneer u de armwarmers, een deel van elk been afgesneden. Echter, er is altijd voldoende ruimte voor benen links en wat ik deed was ik snijd dat deel in dunne-strip kringen. Nu ben ik te spelen met haken rond die kringen om kettingen te maken.

crochet necklace2 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Waarom? Goed, naast het feit dat het is geweldig om upcycle dingen die je je niet meer gebruikt, Ik hou van het feit dat dit geeft me een rekbaar cirkel te gebruiken voor een ketting. Ik wil meer gehaakte sieraden te maken, maar ik wil niet om te gaan met draad en sluitingen en ringetjes. Ik wil niet altijd willen kettingen die beneden echt laag hangen zodat ik willen niet alleen om degenen groot genoeg om over de nek te maken. De cirkel van de visnetten is groot omdat het rekt om te passen over het hoofd, maar veert terug naar een meer strak gevormde ketting.

thread crochet1 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces

Ik heb nog dingen te achterhalen hier uit. Ik heb nog nooit echt een heleboel gehaakte sieraden dus ik moet achterhalen van de juiste ontwerpen. Ze zijn nog niet helemaal recht opknoping. Maar ze krijgen daar en ik heb plezier ermee.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Fishnets Upcycled to Necklaces
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Ik deelde ook hoe ik upcycled visnetten te haken kettingen maken. [...]

Vorige post:

Volgende post: