Mom's gehaakte muts voor Betty

Gewoonlijk op woensdag die ik je laten zien wat ik heb haakwerk, maar deze week heb ik een deel van mijn moeder haken … Ze maakte een trekje steek hoed voor Betty (de vriend hond die ik heb gemaakt een mohair haak trui voor).

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen:

  1. Betty is zo schattig met haar nieuwe hoed. :)

  2. @CrochetBlogger edele!

  3. Zo lekker! Betty is verrassend patiënt!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!