Mom's gehaakte muts voor Betty

Usually on Wednesdays I show you what I’ve crocheted but this week I’ve got a share from my mom’s hooksshe made a puff stitch hat for Betty (the friend’s dog that I made a mohair crochet sweater voor).

puff stitch crochet hat Moms Crochet Hat for Betty

pinit fg en rect gray 28 Moms Crochet Hat for Betty

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!