Inca Eco Cotton Yarn Review en Blog Tour

door Kathryn op Maart 29, 2012 · 10 reacties

in Garen Beoordelingen

Post image for Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Galler Yarns onlangs contact met een handvol bloggers om te zien of we willen graag een deel van de blog garen tour voor hun Inca Eco Cotton Yarn zijn. Dat blog tour is al mooi; Ik hield ervan om wat iedereen schreef over hun ervaringen met het garen. En nu is het mijn beurt. Hier is een overzicht van het garen en mijn beknopte tien woord beoordeling (mijn nieuwe garen beoordeling handtekening).

Over de Yarn

cotton yarn Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Inca Eco is een organisch katoen dik-en-dun garen dat wordt geïmporteerd uit Peru. De strengen, die worden verkocht in het groot (store locator hier), zijn 640 yards.

The Color I Used

yarn Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Dit garen komt ongeverfde of in verschillende kleuren geverfd, veelal aardetinten. Ik gebruikte een mooie stoffige blauw. De kleur is consequent door de streng. Heerlijk.

Wat ik Gehaakte

crochet vase Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Ik wist dat ik wilde deze organische garen gebruiken om een ​​natuurlijke organische vaas maken voor mijn huis. Ik maakte een, gevuld met potpourri, gegarneerd met een veer (totdat ik een grote nep-roos kan krijgen) en toegevoegd aan een vignet op mijn schoorsteenmantel.

crochet vase detail Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour

Mijn Beknopte (bijna) 10 Woord Garen Beoordeling

 1. Katoen
 2. Organisch
 3. Natuurlijk
 4. Zacht (zo ongelooflijk zacht)
 5. Lus (het is niet, maar de dikke en dunne karakter van het maakt het bijna als een boucle in katoen)
 6. Gezellig
 7. Eco-vriendelijke
 8. Luxueus
 9. Lokaal (een vreemde keuze, Ik weet, maar Galler Yarns verkocht in ten minste twee van mijn LYS dus het voelt plaatselijke)
 10. Ja (Ik beveel het!)

De rest van de Blog Tour

Kijk maar eens wat anderen gemaakt en moest zeggen als het gaat om dit garen:

Nog komen:

 

Wat is de meest luxe katoenen garen je ooit hebt gebruikt?
pinit fg en rect gray 28 Inca Eco Cotton Yarn Review and Blog Tour
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
i heart handicrafts
i hart handwerk

Ik zou graag deze online te kopen. Kent u een online winkels die de grote strengen dragen?

GallerYarns
GallerYarns

@i hart handwerk U kunt een lijst met winkels die verkopen Inca Eco onderaan deze blogpost vinden: http://galleryarns.blogspot.com/2012/03/inca-eco-blog-tour-schedule.html De lijst geeft aan wie via de telefoon online bestellen en wie verkoopt verkoopt, ook. Sorry voor de vertraagde reactie - Ik vond je reactie uit mijn spam folder.

Trackbacks

 1. [...] for Ewe in Leonardtown and La Plata, MD (shop website) Donderdag, Maart 29 – Dag 11 - Crochet Concupiscence Friday, Maart 30 – Dag 12 - KRW Knitwear Studio Saturday, Maart 31 – Dag 13 [...]

Vorige post:

Volgende post: