Hij Knits, Ze haakt

door Kathryn op Maart 14, 2012 · 2 reacties

in Haak Nieuws

Post image for He Knits, She Crochets

Een jaar geleden vandaag deelde ik het verhaal van Pat en Dennis, een sluwe konden hun zeventigste verjaardag vieren. Pat was een breister en Dennis was de breister in het huishouden. Vandaag heb ik een soortgelijk verhaal kreeg maar deze keer is het omgekeerde waar, Hij breit en zij haakt.

Sam en Carol zijn een echtpaar met een grote familie. Hun zes kinderen heb ze bijna twee dozijn kleinkinderen en bijna vier dozijn grote kleinkinderen gegeven. Hun leven is rijk en vol en ze bezig te houden. Elke donderdagochtend ze beiden gaan samen naar een senrio activiteitencentrum waar ze genieten van een ambachtelijke klasse. Sam is de breister van de familie en Carol haakt.

Volgens Ruth Malan van de Standard-Examiner, Sam geleerd om te breien op de leeftijd van 67. Ik denk dat dit is geweldig, want het geeft hem iets productief dat hij kan doen, omdat het terugtrekken van zijn werk op een luchtmachtbasis. Veel ouderen, vooral mannen, voel me erg nutteloos na pensionering en ik geloof dat crafting voor anderen is een geweldige manier om terug te geven aan anderen en nuttig als je ouder voelt. Sam is nu breien voor over 20 jaar. Hij zegt dat het hem helpt te houden zijn handen om actief te zijn artritis te verbeteren.

Sam zegt dat hij niet weet hoe om te haken. Carol zegt dat het komt omdat hij net heeft niet geprobeerd. Hij antwoordt dat hij probeerde toen hij een klein jongen was en zijn moeder wilde dat hij een doek kleed haken, maar hij kon het niet figure it out. Natuurlijk, dat kan komen omdat hij nog jong was of omdat hij niet echt geïnteresseerd was of omdat het niet zo gemakkelijk om te werken met vodden als het is om te werken met garen. Maar Sam is blij met zijn breien dus dat is oke.

Een van Sam's favoriete dingen om te breien is truien voor Carol. Hij houdt van het zien van haar leg ze op. Maar Carol is niet de enige wiens gekregen zijn truien. Hij is twee keer zo veel voor zichzelf als voor haar en hij maakte truien voor al zijn kinderen, enkele van zijn kleinkinderen en voor donatie aan 16 missionarissen. Sam voegt extra kleine details, zoals het naaien van een extra knop in de binnenkant van de trui in het geval een verloren.

Ik kan gewoon foto Sam en Carol bij elkaar zitten. Ik zie een twinkeling in haar ogen als ze haakt tijdens het dragen van een van de truien gebreid hij voor haar. Hoe bijzonder!

pinit fg en rect gray 28 He Knits, She Crochets
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
Sparkle_and_Co
Sparkle_and_Co

Zo leuk verhaal! Dat is zo mooi, dank je voor het delen

Vorige post:

Volgende post: