Crafting is eigenlijk de afgelopen jaren afgenomen?

door Kathryn op Maart 27, 2012 · 8 reacties

in Haak Nieuws

Post image for Has Crafting Actually Decreased In Recent Years?

Crafting is enorm op dit moment. Het grote aantal populaire ambachtelijke blogs is een getuigenis dat. Net als de Etsy en Pinterest rages. Echter, Ik ben al op zoek naar een aantal statistieken en ze lijken te suggereren dat crafting in de VS. daadwerkelijk afgenomen in de afgelopen jaren.

CHA Studies

Wat ik het vergelijken eerste zijn de industrie statistieken gerapporteerd door de Craft en Hobby Association in hun jaarlijkse studie voor 2005 en 2010 (dat is de meest recente vrijgegeven studie).

In 2005, CHA gemeld dat 58% van de huishoudens in het vervaardigen van had deelgenomen in het afgelopen jaar. In 2010 dat aantal gedaald 56% huishoudens crafting jaarlijks.

Maar dat is niet alles … uitgaven voor crafting in 2005 werd gerapporteerd als een recordhoogte op $30.6 miljard. Er werd aangetoond dat bijna een zijn 4% verhoging per jaar op de uitgaven tussen 2002 en 2005. Maar het rapport voor 2010 blijkt dat het aantal, terwijl nog steeds hoog, tot iets meer dan was gedaald $29 miljard.

Ik moet er rekening mee dat CHA heeft verklaard dat zij veranderden hun studie methodologie voor 2010 maar ik zou niet denken dat het invloed zou hebben op deze specifieke statistieken. Wat het kan beïnvloeden, is de specifieke kenmerken van individuele ambachten (omdat sommige nu opgenomen niet zijn vervolgens opgenomen). Met dat in gedachten, de 2005 rapport gerangschikt haak tweede in termen van participatie huishouden (overklast alleen door kruissteek en borduren) en het viel op de derde plaats in 2010 (overklast door scrapbooking en tekenen).

CYC Studies

Ik besloot om nauwer bij haken en breien statistieken kijken door het nemen van een blik op het jaarlijkse onderzoek van de Craft Yarn Council of America, die kijkt naar garen en project ontwikkelingen in breien en haken. Ik keek naar het onderzoek voor 2005 en 2011.

In 2005, deze ambachtslieden afgerond gemiddeld 17.3 projecten. 55% van ambachtslieden gemaakt Afghanen en 50% gemaakt sjaals. 42% gekocht moderne garens. Waar kwamen deze hobbyisten hun inspiratie? 39% van klein formaat patroon boeken, 35% uit tijdschriften en 31% van internet.

Wat is er sindsdien veranderd? Crafters maken voor meer punten per persoon: 33.4. Sjaals zijn nu de meest populaire project; 77% van ambachtslieden maakte hen. 57% maakte een afghaanse, wat meer is dan de 2005 verslag ook al is het niet langer de meest populaire project. En niet verrassend, het internet is nu de grootste bron van inspiratie nu; 89% mensen gaan er. Vervolgens is magazines op 70%.

Dus, wat denk je? Heeft crafting participatie is naar beneden, ondanks een wijdverbreide indruk dat het groeit en groeit? Wat vind je van de veranderingen in haken en breien trends?

pinit fg en rect gray 28 Has Crafting Actually Decreased In Recent Years?
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Ik denk dat meer mensen zijn multi-craftual, zodat zelfs als deelname totale huishouden daalt, de feitelijke maken van projecten gaat omhoog. Ik weet zeker dat de uitgaven naar beneden als gevolg van de economie, maar ik denk dat veel mensen nog steeds werken vanuit stash (zoals ik!).

icrochetinoh
icrochetinoh

Ik hoop dat ze verkeerd zijn crafting kan zo ontspannend zijn.

CoalescentCrochet
CoalescentCrochet

Lijkt wel alsof iedereen die ik ken is crafting deze dagen ~ Vooral, mijn volwassen kinderen en hun vrienden.

Trackbacks

  1. [...] Heeft crafting zelfs gedaald in de afgelopen jaren? Statistieken zeggen dat het zo! [...]

  2. [...] op te doen was niet groot. Deze dagen dat is helemaal niet waar. Ik heb verschillende onderzoeken die laten zien dat er meer haken breien huishoudens dan die in de VS gezien. en dat [...]

Vorige post:

Volgende post: