Etsy haak: Two Piece Shorts Set

Hedendaagse Etsy haak feature selection is a two piece set: shorts and a top. Het is door TristanStGermain. It comes in black, purple and turquoise and is available in various sizes. It is priced at $90.

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Two Piece Shorts Set

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!